Hjem Næring Info og kurs for deg som vurderer å etablere bedrift

Info og kurs for deg som vurderer å etablere bedrift

Odal Næringshage arrangerer "Muligheter for Offensive Odølinger 11. februar"
Har du en forretningsidé du gjerne skulle testet ut? Skal du overta gård? Har du drevet ei stund og trenger påfyll? Trenger du et nettverk og noen å diskutere med?
Annonse

Odal Næringshage arrangerer infomøte om, blant annet, etablererkurset den 11. februar.

Muligheter for offensive odølinger!

Tina og Ulf fra Slobrua stiller med smaksprøver og innlegg. Ellers blir det friske og informative foredrag om muligheter for nye og eksisterende bedrifter innen innovasjon, finansiering, etablering, lærlingordninger gjennom næringshagens opplæringskontor.

Tina og Ulf byr på smaksprøver

Arrangementet er gratis, men pga smaksprøvene er det viktig at du trykker på SKAL på Facebook-arrangementet hvis du kommer – så blir det nok smak til alle 🙂
https://www.facebook.com/events/889852791432442/

Bli mer på vårens etablererkurs på Kongsvinger

Kurset gir deg nyttig kunnskap innen bl.a. markedsføring og økonomi og kursholderene er selv gründere og har god erfaring i å utvikle egne bedrifter.

Den første kurskvelden vil det bli lagt vekt på ressurskartlegging, avklaring av idè og motivasjon. Videre vil de neste fire kurskveldene inneholde temaene produkt / tjeneste / marked og økonomi og selvledelse. Den siste kurskvelden kan hver deltaker få presentere sin forretningsmodell foran et panel bestående av deltakere fra næringsapparatet og bank.

– Målet er å øke antall nyetableringer i Hedmark og å gi eksisterende og potensielle etablerere et større nettverk,sier Bernt Ø. Hjelmervik, AB Utvikling.

Aud Kristensen og Bernt Hjelmervik.

Kurset arrangerer i regi av Innlandet fylkeskommune, og det er AB utvikling som er ansvarlig for programmet. I vår region foregår undervisningen hos Klosser Innovasjon, Markensvegen 1B, Kongsvinger (EPA-bygget). Kursholdere er Kjersti Rinde Omsted, Rolf Findsrud og Aud Christensen. Den første kurskvelden er gratis. Fra og med 2. kurskveld har kurset en egenandel på kr. 1.100 (for hele kurset) per deltakerbedrift.  Alle deltakerbedrifter får i tillegg til kurset 5 egne timer med veiledning.

Dato for kurskveldene (torsdager, alle dager fra kl. 17.30 – 21.00):

  • 27. februar
  • 12. mars
  • 19. mars
  • 26. mars
  • 02. april
  • 16. april