Juryen i Odal næringsfond hadde sitt siste møte i år tirsdag 7. desember. Her ble det til sammen delt ut kr 185 000,- fordelt på fire bedrifter, to i Nord- og to i Sør-Odal. Bedriftene tilbyr svært ulike tjenester til ulike segmenter i privatmarkedet.

Opplevelser og fysisk aktivitet

Annonse

Skarnes Lekeland er det eneste av sitt slag i Kongsvingerregionen, og trekker mye folk om sommeren, spesielt når det er fint vær. De søkte om tilskudd til å videreutvikling i samarbeid med andre lokale aktører.  Odal Næringsfond støttet opp under satsingen og vedtok å tildele Slobrua Gjestegård AS/Skarnes Lekeland kr 50 000,- i støtte til markedsføring og videreutvikling av samarbeid med International Stunt Academy.

Skarnes Lekeland. Foto: Tripadvisor

Feelgood Nord-Odal AS er et nystiftet treningssenter som skal holde til i samme bygg som Milepelen kulturhus. Feelgood er et franchisekonsept som tilbyr trening ved hjelp av motoriserte treningsapparater – en fysisk aktivitet som alle mestrer. Sand sentrum har ingen treningsentre fra før, og juryen tror at mange kan glede av tilbudet. Odal næringsfond støtter opp om tiltak som bidrar til god helse og vedtok å gi kr 50 000,- til markedsføring. Senteret åpner primo 2022.

Feelgood treningsapparater. Foto: feelgoodsenter.no

Tjenesteyting i hver sin ende av skalaen

Homein AS tilbyr hjemmeintegrasjon av lyd, bilde andre installasjoner i store og teknologisk avanserte privatboliger og hytter. Stifteren har lang erfaring fra bransjen, og tar med seg et allerede etablert kundegrunnlag som strekker ut over Odalen. Odal Næringsfond vedtok å tildele Homein AS kr 65.000 i støtte til etablering av hjemmeside og webintegrasjon av verktøyene. Det trekkes frem som særlig positivt at virksomheten satser på samarbeid med videregående skole.

Creston Home inngår i løsningstilbudet fra Homein. Foto: crestron.com

 

Den siste som fikk tilskudd i denne omgang var Din hudpleie. Dette er den første og eneste hudpleieklinikken i Nord-Odal. Foretaket holder til i Sentrumsvegen i Sand og fikk 20.000 kroner i støtte til markedsføring og kompetanseheving.

Din Hudpleie i Sentrumsvegen 17. Foto: Din hudpleie

Odal næringsfond videreføres i 2022. Informasjon om søknadsfrister og retningslinjer følger på nyåret.