Nå kan du annonsere på Odalsportalen

Nå kan du annonsere på Odalsportalen!
Annonse

I forbindelse med at Odalsportalen har fått nytt design og byttet produksjonsplattform, åpnes det nå opp for annonsering på websiden. Et av målene med dette er å bidra til å synliggjøre næringslivet i de to kommunene.

Fra og med 1. mai 2019 blir det mulig for virksomheter med tilhold i Sør-Odal og Nord-Odal å kjøpe annonseplass på Odalsportalen. Det tilbys annonser på tre ulike steder på forsiden, samt på en fast plass på artikkelsidenivå. Alle annonsene merkes tydelig, enten med en overskrift over annonsen eller i form av en tekstboks i selve annonsen.

I følge webredaktør Thea Haukerud har Nord-Odal kommune allerede testet ut annonser for leiligheter i Samling og på Sandsjordet. Trafikkanalyse viser at det kommer like mange referansebesøk fra odalsportalen.no som fra Google.

Annonseformat

Annonsene skal leveres til webredaktøren som et bilde i faste format. Det legges inn en klikkbar ekstern lenke som sender brukeren til annonsørens egen side i et nytt vindu.

– Spiller det noen rolle hvordan annonsen ser ut?

– Odalsportalen forbeholder seg retten til å be om justeringer av annonsen, både på grunn av upassende innhold eller grunnet visuelle brudd med det øvrige inntrykket av nettsiden, forklarer, Thea Haukerud. Kan man ikke lage annonsen selv, er det fullt mulig å bestille det grafiske innholdet av Thea. Pris for dette arbeidet avtales separat.

Det selges kun annonser basert på tid – ikke antall klikk. Man kan velge å kjøpe annonseplass for en uke, to uker eller en måned.

Rimelig introduksjonspris

Introduksjonspris på de ulike tilgjengelig annonseplassene er som følger:

Artikkelannonse (plass midt inne i en artikkel), mest verdifull med tanke på at majoriteten av sidevisningene kommer gjennom Facebook direkte inn på en artikkel. Pris: 3.000 kroner for to uker.

Forside 1 (under øverste nyhetsetasje på forsiden): 2.500 kroner for to uker.

Forside 2 (mellom etasje tre og fire på forsiden): 2.000 kroner for to uker.

Forside 3 (i høyre kolonne under fjerde etasje på desktop, under etasje fire på mobil): 1.000 kroner for to uker.

Alle priser er eks. mva.

Slik bestiller du

Send en e-post til post@odalsportalen.no med informasjon om hva slags annonse du ønsker, så kontakter Odalsportalen deg så fort som mulig for å avtale formater og publiseringsdetaljer.