I går åpnet Sandsdagene 2019 og mange tok turen ut i sentrum og nøyt grillmat i finværet, handlet lokalt og kjente på stemningen. 

Annonse

— Det er så hyggelig å bare gå rundt, snakke med kjente og spise popcorn, strålte Maren, Sandra og Ingeborg (13) under åpningen av Sandsdagene i går.

— Og så har vi kjørt masse, masse karuseller, gliste de tre venninnene.

— Etterpå skal vi kanskje kjøpe sukkerspinn!

Livlig rundt karusellene i går.

Variert og spennende program

I går skinte sola, tivoliet var på plass, butikkene kveldsåpne og bodene med alt fra pølser, smykker, kjoler til Pokemon-kort sto på rad og rekke. Sandsdagene 2019 våknet med andre ord til liv.

Marius, Joyce Milea og Michelle Juliette har god greie på Pokemon-kort og solgte og fortale historier om de populære kortene.
Morodalefestivalen var på plass og promoterte festivalen som er 15. juni.

Ordfører Lise Selnes åpnet dagene halv tre, Odal sparebank delte ut gavemidler og på scena spilte bandet fra Ungdommens Rockeklubb, Smelta Bly. Og mellom klokka 13 og 15 fikk også folk mulighet til å bli med en tur inn i førsteetasje i Samling.

En komité bestående av folk fra Nord-Odal Idrettslag, Sand Sentrumsforening og Nord-Odal kommune har jobbet fram programmet, aktivitetene og underholdningen i år og programmet har stor variasjon som kan treffe alle aldre.