Fredag 7. juni er det igjen klart for sommernattkonsert i Sand kirke. Odal Bygdekor åpner dørene kl 22.00 og ønsker velkommen med de første tonene halvtimen senere.

Annonse

Bygdekoret, ledet av dirigent Eva Vermundsberget bidrar med om lag halvparten av konserten og har øvd inn et fint, sommerlig program. Som tidligere år er dyktige, spennende gjesteartister invitert.

Alle aktørene er hjemmehørende i Odalen

— Musikerekteparet Adine og Gatis Stirna er egentlig fra Latvia, men har siste ti år bodd i Ullern i Sør-Odal. Adine er en velskolert cellist. Gatis er også cellist, men utfolder seg også på piano og fiolin. De vil både samspille med koret, med hverandre og som soloutøvere, forteller Leif Sæther på vegne av Odal Bygdekor.

— Publikum har absolutt grunn til å glede se, legger han til.

No photo description available.
Bygdekoret finner inspirasjon både ute og inne når de øver sammen.

Trioen ”Odal Sisters” – Iren Silkoset, Bente Nor og Ena Gravlie, alle fra Nord-Odal med lang fartstid i nettopp bygdekoret er nå tilbake som ”musikalske venner” og byr på både vakre og humørfylte ”låter”. De akkompagneres av dyktige og velkjente Øivind Rogstad på klaver.

Image may contain: 3 people, people smiling
Trioen ”Odal Sisters”

Sommernattskonserten byr som vanlig også på lyriske perler, denne gang deklamert av korets egen Tone Teppen. Nord-Odals egen og meget dyktige og allsidige organist Ahmad Mirzajev står også på plakaten. Denne gang som akkompagnatør.

— Sommernattskonserten arrangeres jo på årets vakreste årstid – forsommeren. Været er ofte det aller beste denne kvelden, vakker, lys sommerkveld utenfra og like vakre sommertoner inne i et vakkert kirkerom er en flott sammensetning, smiler Leif.

Billetter fås i døra for kr 200/voksne og gratis for barn 15 år og yngre.