Finn ditt perfekte feriested i Odalen

Har du hytte eller drømmer du om hytte i Odalen? Da er hytte- og fritidsmessa på Sand i Nord-Odal til helga inspirasjons-stedet for deg.

Annonse

16. og 17. mars blir Milepelen treffpunkt for regionens hytte- og fritidsinteresserte.

Den populære hytte- og fritidsmessa på Milepelen i Nord-Odal er en møteplass for hytte- og fritids-interesserte fra hele Østlandet. Her møtes regionens hytteeksperter og virksomheter, hytteeiere og familier med hytteplaner.

— Her finner du inspirasjon til hytte, design og håndverk, du får svar på alt du trenger å vite om det å investere i og ha hytte i Odalen, og ikke minst hvilke unike fritidstilbud vi har i regionen vår, sier Tove Gulbrandsen i prosjektgruppa for hytte- og fritidsmessa.

 

På messa finner du utstillinger og aktiviteter som viser fram alt av næringsliv og aktiviteter i Nord-Odal og regionen forøvrig. Forrige gang kom det over 200 besøkende, og utstillerne var svært godt fornøyd med publikumsbesøket, med en slik etterspørsel har messa nå blitt utvidet til to dager med et enda bredere tilbud.

Hvordan er ditt perfekte feriested?

Kortreist fritid, lite trafikk frem til hytta, fred og ro, villmarksliv med jakt, fiske eller skikkelige fartsfylte aktiviteter? Odalen har alt dette og kan bli ditt perfekte feriested.

1 time fra Oslo eller en 40 minutters biltur fra Hamar så er du fremme på hytta i Odalen. Freden senker seg og du er omgitt av sjø, vassdrag, skog, stille vann og myrer.

I Odalen har du milevis av turmuligheter, skiløyper og friluftsaktiviteter. Dype skoger med godt merkede stier for fine soppturer og bærplukking for hele familien. Jaktterreng for jegeren og sjøer og vann for fiske-entusiasten. Storsjøen er en av Norges mest fiskerike sjøer når det kommer til artsmangfold og Odalen har vann og elver til å padle kano på i ukevis, og massevis av øyer for deg som liker øy-hopping.

Odalen har til og med egen frilufts kolleksjon tilpasset kvinner, les mer på Fjellrypa

Adrenalinkick i feriene

Ønsker du fart og spenning når du er på hyttetur? Da har Odalen masse for deg som vil ha et skikkelig adrenalinkick når du er på helgetur eller ferie.

Luftig i zipline! Vil du ha det skikkelig gøy, altså «stiggarti» som vi sier i Odalen, kan du prøve ut balansen i den høytsvevende klatreløypa Stiggarti. Sving deg gjennom grønn løype med 9 hindre 3 meter over bakken og rød løype med blant annet hengebro 16 meter over Styggpå, ViaFerrata eller sleng deg i den 90 meter lange Zipline som svever 25 meter over Styggåa. Etterpå kan du senke pulsen og kose deg i den fine gapahuken.

Gjesåsen klatrepark tar deg også til nye høyder, her kan du bo i tretelt og overnatt i trærne i klatreparken. Besøk standen deres på messa.

Vannski og paintball

Vannskiparken til Slåstad vannskiklubb er Nord Europas fineste og har arrangert EM hvor 90 utøvere som kjempet om gjeve EM-medaljer! I 2018 har de tournaments innen Spring slalom, Slåstad Open, summer slalom og fall slalom, hvor du kan se atleter fra inn og utland og vil du prøve – så finnes det muligheter og kanskje øve deg på en profesjonell trampoline i forkant?

Er du en tøffing og klar for en painball match så går du bort til skogholtet rett ved siden av vannskianlegget og kan oppleve en spennende painball løype innover i skogen.

Hjerte for motorcross?

Har du et hjerte som banker for motorsport og crossing, tar du deg turen til Slettholen Motorcrossbane – du er garantert motorhyl og høy puls!

Hyttefelt og muligheter

Det er per i dag 1000 hytteeiere i Odalen og med flere nye hyttefelt og leilighetskomplekser under planlegging og utbygging ønsker Odalen mange, mange flere hytte og leilighetseiere velkommen i årene fremover.

Vakkerlia hyttefelt ved Sætersjøen i Nord-Odal er et hyttefelt under utbygging. Det er 45 hytter som skal bygges i 2018 og 2019 på selveiertomter. Her finnes badestrand og gode turmuligheter i området, samt jakt- og fiskemuligheter i nærheten. Besøk deres stand på messa

Odølingen Hyttegrend er en ny grend som ligger vakkert til ved Sandvik i Austvatn i Nord Odal, på østsiden av Storsjøen. Området er vestvendt, solrikt med vidt utsyn og tomtene ligger bare et steinkast fra sjøen. Storsjøen og områdene omkring byr på flotte rekreasjonsmuligheter og varierte friluftsaktiviteter. De stiller ut på messa.

Milepelen ønsker publikum og utstillere som kan få nye ideer og kontakter i lokalt og regionalt næringsliv velkommen til hytte- og fritidsmesse til helga!

— Utstillerne er alt fra fritidsklær, interiør, til kulturopplevelser, bygg og anlegg. Jeg kan røpe at Odal fritid & turistservice skal holde et forrykende foredrag fredag ettermiddag som du ikke vil gå glipp av, forteller Tove entusiastisk.

Gratis inngang.