Norges fineste instragram-stafett kommer til Nord-Odal

  Annonse

  Neste uke tar Nord-Odal kommune og ordfører Lise Selnes over Instagramkontoen til KLP i en uke. «Norges fineste Instagram-stafett»

  Kommunal Landspensjonskasse (KLP) har i år latt kommune-Norge få vise seg fram fra sin beste side på sin egen instagram-profil. De har kalt prosjektet «Norges fineste Instagram-stafett», og i uke 11 får Nord-Odal kommune overta stafettpinnen. 

  Hva er det beste med Nord-Odal?

  — Vi synes jo sjøl vi kjenner Nord-Odal ganske godt, men vi vet også at det er steder og aktiviteter vi ikke nødvendigvis er like godt kjent med, så tips mottas med takk, sier Stig Aasheim i Nord-Odal kommune.

  — Vi håper du vil hjelpe oss å vise frem det fineste fra vår kommune på Instagram, sier Stig.

  Målet til KLP

  Målet til KLP er ganske enkelt å heie på Kommune-Norge og løfte fram stort og smått som rører seg i kommunene, vakker natur, flinke mennesker og viktige prosjekter, og gi kommunene mulighet til å være synlige for en litt annen målgruppe enn «ellers» «.

  Nord-Odal fikk uke 11

  KLP kjører Instagramstafett der de inviterer kommuner, representert ved ordførere, til å ta over deres Instagramkonto i ei uke.

  — Da har vi kontroll på kontoen hele uka og ønsker å bruke den til å vise fram Nord-Odal fra alle våre gode sider, sier Stig.

  Bilder som Nord-Odal kommune kan bruke kan du sende inn til e-post: Stig Aasheim eller via Messenger, og har du en Instagramkonto så send gjerne brukernavnet ditt i samme e-post så kommunen får tagga deg i innlegget dersom de bruker bildet.

  FØLG MED Nord-Odal kommune

  KLP ønsker å løfte fram stort og smått som rører seg i kommunene KLP heier på flinke mennesker og viktige prosjekter Vis frem vakker natur og turistattraksjoner