Kronprinsbesøk = folkefest!

  Annonse

  Kronprinsen besøker BUA og Dølisjøen 22. mars og du kan glede deg til å bli med på folkefesten.

  Kronprinsen ønsker å se nærmere på frivillighetsarbeidet i Sør-Odal, og nettopp frivillighets-ånden kommer han til å oppleve på kloss hold når han er her.

  Kronprinsens første stopp er BUA Sør-Odal  klokken 10.30.

  Her skal han se på BUA og alt det fine aktivitetsutstyret som befolkningen i Sør-Odal kan låne gratis hele året og hilse på alle de frivillige som jobber der.

  Vi ønsker at Kronprinsen får se og sette pris på de som bidrar i frivilligheten i Sør-Odal. Samtidig vil vi vise hele næringskjeden til BUA, så etter BUA får han se BUA’s aktivitets utstyr i praksis oppe ved Dølisjøen, forteller Hanne Aandstad, frivillighets- og folkehelsekoordinator i Sør-Odal.

  Nå får vi virkelig vist frem hvor gode vi er på frivillighet i bygda, sier Aandstad.

  Møt Kronprinsen på Slåstadhella

  — Møt Kronprinsen oppe på Slåstadhella fra klokken 11.15 og bli med på folkefesten, sier Erland Nordsetmoen, daglig leder Slåstad IL, nestleder i Sør-Odal frivilligråd og nestleder i Sør-Odal grenderåd.

  — Det er hyggelig og ærefullt at Kronprinsen besøker Slåstad og vårt anlegg ved Dølisjøen. Og ikke minst at dugnadsfolket blir lagt merke til, sier Erland.

  Det kongelige besøket i Sør-Odal blir omfattende, med både besøk i BUA, aktivitetsdag ved Dølisjøen og lunsj i lavo’n på Slåstadhella sammen med innbudte gjester.

  — I et folkehelseperspektiv er det veldig bra at dette arrangementet også trekker med seg aktivitetsdag for 2. og 9.klassetrinn i kommunen på samme dag, sier Erland.

  Parkering for arrangementet på Slåstadhella er ved skolen.

  På Dølisjøen blir det folkefest, sier arrangementskomiteen. Kommunen ønsker at Kronprinsen får se og sette pris på de som bidrar i frivilligheten i Sør-Odal. FOTO: NRK Kronprinsen skal spise lunsj i lavo’n på Slåstadhella. FOTO: Thea Haukerud