Vinn t-skjorte på Facebook

  Annonse

  Som en liten sommergave til de flotte og troverdige følgerne våre, gir vi nå bort en I love ODALEN t-skjorte på Facebook-siden vår.

  Vi nærmer oss 2000 følgere med stormskritt på Facebook, og gir i den anledning bort en t-skjorte til den personen som blir nr. 2000.

  Så liker du ikke Odalsportalen på Facebook så er dette en ypperlig anledning til å gjøre noe med det. Vi publiserer også alltid alle poster og nyheter også på Facebook, samt videoklipp og bilder fra arrangementer og tilstelninger rundt om i Odalen.

  Vi deler også nyheter og arrangementer fra andre Facebook-sider som har en tilknytning til Odalen. Så vil du holde deg oppdatert, følg oss også på Facebook.

  Lik Odalen på Facebook

  Husk også at du kan like hele Odalen på Facebook. Vi samlet alle lag, foreninger, politiske partier og bedrifter i én liste så du enkelt kan klikke deg inn og like. 

  Listen finner du HER.

  I <3 ODALEN: T-skjortene kan til vanlig kjøpes på Ukkestad på Skarnes, og snart også på Ukkestad på Sand. FOTO: Mette Haugland LIK ODALEN PÅ FACEBOOK: En rekke lag, foreninger, bedrifter og organisasjoner i hele Odalen har egne sider på Facebook. Vi har laget en liste over dem alle slik at du kan like hele Odalen.