Lager «verdens korteste festival»

  Annonse

  Det blir live musikk og 70-talls vibber når Sommertoger stopper på Disenå stasjon 21. juli.
  Når NRKs Sommertoget ruller inn over Sør-Odal, gjør det for utenom stoppet på Skarnes også et mini-stopp på Disenå. Stasjonen har fått tildelt 3min med sendetid og er et såkalt krysningsstopp som toget har lagt inn pga. møtende tog.

  Nå er det klart at Disenå sine 3min på riksdekkende TV er blitt tildelt Audunbakkenfestivalen. Sammen skal Disenå grendelag og Audunbakken lager «verdens korteste festival.»

  Se fullt program for Disenå lengre ned i saken.

  Håper på TV-tid

  Etter 23 minutters stopp på Skarnes, ruller toget videre til Disenå.

  Alle oppfordres til å møte opp langs skinnegangen, for hele strekningen filmes minutt for minutt, og toget kjører i kun 30 km/timen.

  Til Glåmdalen forteller festivalsjef Audun Hansen at han gleder seg stort til å vise resten av Norge hva Audunbakken går ut på.

  — Dette blir spennende og vi håper selvfølgelig å komme på TV. Vi rigger til med gardiner og sofaer fra 70-tallet og lager en mini-Audunbakkenfestival. Roger Græsberg & the Anti-Music Bonanza spiller live.

  Vannskishow på Glomma

  Galterud er første stopp i Sør-Odal etter at toget har overnattet på Kongsvinger. På Galterud skal Galterudrevyen presentere Mette-Marit, og den røde løperen blir rullet ut.

  Og for å toppe det hele, skal vannskikjørere fra Slåstad vannskiklubb stå på vannski på Glomma fra Skarnes til Disenå.

  Fullt program for Disenå:

  11:30
  Audunbakken lager sin hittils korteste festival ved Disenå stasjon. På motsatt side av sporet for stasjonen. Band: The Anti-Music Bonanza

  12:00-12:03

  NRK’s Sommertog stopper på Disenå Stasjon for kryssing.


  12:30 
  Festivalen avsluttes og vi beveger oss til Disistranda. Her blir det aktiviteter for barn.

  13:30 
  Musikalsk underholdning av Kenneth Norum
  14:30
  Disenå Vel fyrer opp grillen. Vi ber alle om å ta med egen grillmat,drikke og stol/bord/piknicteppe.

  Parkering av biler ønskes ved stasjonen eller langs veien og ikke nede ved stranda.
  Vi  oppfordrer alle til å ta med flagg for å hilse toget.

   

   

  Si du kommer på Facebook

  FESTIVAL PÅ PERRONGEN: Toget står rolig på Disenå Stasjon i 3 minutter, fra kl. 12.00 – 12.03, så her får du servert en komprimert mikro-utgave av Audunbakken. FOTO: Wikipedia 70-TALLS: Audunbakken er kjent for sin hjemmesnekrede profil. Denne vil selvfølgelig være tilstedet også på Disenå stasjon. FOTO: Christer Bell 21. juli ankommer Sommertoget til NRK Sør-Odal kommune. I tillegg til krysningsstopp på Galterud, Disenå og Sander, vil det bli et 23 minutter langt stopp på Skarnes. FØLG REISERUTEN: Hver dag kjører toget en gitt strekning som ender på dagens stasjon, hvor NRK er ansvarlig for avvikling av TV-sending og arrangementer som blir til sammen med lokale krefter. SKJERMDUMP NRK