Inviterer til kjempe-jentekveld

  Annonse

   

  Tina Møller Ødegaard, Asmaa Alkhalil og Ingrid Føsker vil skape et trygt sted hvor jenter i bydga kan møtes. Til helga drar de igang med prøveprosjektet.

  Etter julegrantenningen på Sand førstkommende lørdag 2. desember inviteres alle jenter fra 4. klasse til 7. klasse til jentekveld i Norsk Folkehjelp sine lokaler. Initiativet er det Jentekveldgruppa som står bak.

  Temaet for kvelden er jul og jentene lover pepperkakebaking (og spising), pynting av marsipan og julefilm. Julestemningen er med andre ord garanter å dukke opp.

   

  Ønsker egen fritidsklubb for jenter

  Lørdagens jentekveld er den første at sitt slag og vil holde til i Norsk Folkehjelp sine lokaler i Sand sentrum.

  — Tanken bak arrangementet er å sjekke ut interessen rundt et fritidstilbud kun for jenter i kommunen, der målet er en trygg plattform for både gamle og nye Nord-Odølinger, forteller Ingrid Føsker til Odalsportalen. Sammen med Tina Møller Ødegaard og Asmaa Alkhalil står hun bak den nye Jentekveldgruppa.

  Det nye tilbudet er først og fremst tenkt til Sand sentralskole og vil starte opp etter nyttår i samme lokaler.

  Jentekveld annenhver uke

  Det er tenkt ulike temaer for hver jentekveld. Målet er å invitere til en slik kveld annenhver uke og holde på med alt fra matlaging og leksehjelp til film, håndarbeid og sport.

  — Målet er å skape et trygt sted der jenter fra 4.-7. klasse kan møtes. Hvilken dag det vil bli, kommer vi tilbake til etter å ha funnet ut hva som er best for dere, forteller jentene. 

   

  For påmelding send melding med navn, klasse og skole til Tina Møller Ødegård på tlf.: 974 80 119. Tid: 17.30-19.30. Hvem: jenter 4.- 7. klasse. Hvor: Norsk Folkehjelps lokaler, Sentrumsveien 17, 2120 Sagstua

  Si du kommer på Jentekveld!

  EN KVELD FOR JENTER: Det blir pepperkakebaking og film i lokalene til Norsk Folkehjelp etter julegrantenningen.