Til helgen går Liv og Røre av stabelen i Austvatn og programmet er spekket med underholdning og aktiviteter for store og små.

Annonse

Da er det igjen klart for » Liv og Røre» i Austvatn . I år arrangeres det for 23. gang.

Det blir en dag som tradisjon tro starter med frokost, det blir lykkehjul, hesteskyss, pannerusk og smaksprøve på verdens største vaffel. Fra scena blir det som tidligere år variert underholdning for barn og voksne, med barnas supershow, trylling og sang. Austvatn gård holder også åpent med kunstutstilling og kake.

— Koselig dag i sus og dus

— Dette er en dag vi øssvassgardinger er stolte av , og som alle vil dele med sambygdinger, kjente og ukjente som ønsker å treffe andre som har et ønske om en koselig dag som som går i sus og dus, sier Berit Oppi i Liv og Røre- komiteen.

— Her kan man blant annet ta seg en runde å kaste på stikke, spikke , tove og ta en sving bortom dyrene i barnas hjørne.

Etter endt dag oppe på «Øssvatten vel og bra» fortsetter arrangementet fra kl 19.00 nede ved båtbrygga i Gruvvika, med salg av kioskvarer, grillmat, hel-grillet gris og lammelår. Det blir også mulighet for en kaffekopp og en søt-tupp attåt.

Jørn Nesset og Geir Asprusten spiller opp til dans fra kl. 21.00.
Festen avslutter kl 00.30.

— Vi har også den store glede å kunne presentere at Hembøttin Bluegrass spiller fra kl 20 – 21 på festen vår ved småbåthavna, forteller Berit entusiastisk.

Image may contain: 7 people, people smiling