To dager igjen til Sandsdagene

Nå er det bare to dager igjen til Sandsdagene er i full gang og arrangørene Sand sentrumsforening og Nord-Odal IL inviterer til en helg med spennende aktiviteter, gode tilbud og flott underholdning. Og værmeldinga, den ser svært sommerlig og lovende ut.

Annonse

Sandsdagene har et fullspekket program hele helgen fra tivoliet og bodene åpner 1. juni klokken 10.00 til helgen avrundes med ande-race 3. juni. klokken 17.00, sier Stig Aasheim i Nord-Odal kommune, som aktivt har vært involvert i koordineringen dagene.

Arrangementskomiteen har jobbet for fullt den siste tiden med planlegging av alt som skal skje de tre dagene i starten av juni og er nå godt fornøyd med innholdet, fra salgsbodene med mat fra flere verdenshjørner, lokale og markeds-selgere utenbygds fra, underholdningen og aktivitetene.

— Du kan oppleve alt fra kanoorientering på Storsjøen, hest og kjerre, stand up show, konserter, pannerusk pub, danseshow og sportslige aktiviteter som sentrums-løp og Inline Cup på rulleskøyter, sier Aasheim entusiastisk.

Underholdnings høydepunktene

På scena i år spiller de musikalske rockegutta i Temmersåks (som seinere i juni skal til Trondheim på UKM-festivalen) sammen med Agnete M. Kirkevaag fra Madder Mortem klokka 18.00 fredag 1.juni. Det blir musikalske innslag fra den lokale gullstrupen Fredrik Amadeus Sannerud (som er blant de 19 som har sunget seg fram til finalen i MGP jr), stand-up med Nils & Anita, innslag fra Hånda på klinka og forrykende danseoppvisning fra Victory dance og zumba-show med Cecilie Kjerland.

 

Sentrumsløp og kanoorientering

Lørdag 2. juni klokken 15.00 går startskuddet for Sentrumsløp med tre løype traséer på avstandene 6,5 km, 3 km og barneløype. Alle traséene går i sentrum og melde deg på kan du gjøre i Nord-Odal IL sin stand i sentrum.

— Og har du ikke prøvd el-sykkel ennå? Ja da har du gode muligheter sammen med Nord-Odal IL i finværet denne helgen, forteller Aasheim.

En spennende nyhet i år er kanoorientering på Storsjøen! Du melder på et lag, får utlevert et kart med poster og så skal du løse de fra kanoen. 

Padlingen foregår i trygge omgivelser fra Sand båtbrygge på Sand i Nord-Odal. De fleste postene blir plassert ut i bukta nedenfor Milepelen Hotell og Vertshus, og kartene er enkle å lese, melder Odal kano og fritid. Oppgavene passer for barn og voksne. Og om du ikke vil padle kano, så har Odal kano og fritid kaffe, brus, kaker og pølser til salgs også.

Varaordfører Lasse Juliussen vil åpne dagene og den lokale støttespilleren, Odal Sparebank, vil i år også dele ut gavemidler til lag og foreninger.

Og isen, rømmegrøten og de gode vaflene kan du spise under Sandsdagene hele helgen!

 

På lørdag klokka 15.00 går startskuddet for Sentrumsløpet Det poulære bandet Temmersåks spiller sammen med Agnete M. Kirkevaag fra Madder Mortem klokka 18.00 fredag 1.juni. Barnehagetoget skal også ut å marsjere Moro med løp i gatene! (Foto: Sentrumsløpet 2014) Lokal-mat og rømmegrøt vil du kunne spise hele helgen!