15 leiligheter under oppføring på Sandsjordet.
Annonse

Sandsjordet er navnet på leilighetsprosjektet på jordet rett øst for Sand sentrum. Bygget som nå er under oppføring i disse dager er på 5 etasjer med 3 leiligheter i hver etasje. Leilighetene er innflyttingsklare våren 2021.

Boligprosjektet er med på å fortette Sand sentrum med boliger og vil bidra til at tettstedet blir mere livlig. Likevel vil du alltid være tett på naturen når du bor på Sandsjordet. Alle leilighetene får store verandaer mot syd/vest, noe som gir utsikt mot Sandsjøen, kirken og det vakre landskapet, samt sol til langt ut på ettermiddagen.

Populært, men fortsatt noen ledige leiligheter

Utbygger er Sandsjordet AS, og det er ØM Fjeld som er entreprenør. Bygget er modulbasert og betongelementene er levert av Elementpartner. Leilighetsprosjektet har vært populært og de fleste leilighetene er nå solgt. Men, det er fortsatt noen igjen, og derfor mulig å sikre seg en leilighet tilpasset ditt behov, enten du er på utkikk etter 4, 3, eller 2-roms leilighet.

Leilighetene i blokka blir organisert som andelsborettslag. Dette innebærer at den enkelte kan velge å innbetale fra 40 -100 % av prisen på leiligheten som innskudd. Resten finansieres av borettslaget på svært gunstige vilkår. På denne måten kan mange sikre seg en god leilighet med svært hyggelige bokostnader.

Bjarne Sand i Sandsjordet AS forteller at den tekniske standarden på bygget er av nyeste og beste kvalitet. Det blir vannbåren varme i alle gulv, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, heis fra kjeller/garasjenivå og hovedinngangsdør.

Bjarne Sand i forkant av nybygget.

– Flytter du til Sandsjordet, vil du om vinteren oppleve at snøen smelter automatisk foran trappa og at noen har måkt bort snøen helt fram til bibliotek, buss, bank og butikk. Du kan ta offentlig kommunikasjon til Gardermoen, Oslo, ja så langt du vil, forklarer Bjarne Sand.

Sniktitt lørdag 29. august

Det skjer mye i Sand hele året. Om sommeren kan du spasere fra leiligheten ned til badestrand og båthavn, og om høsten frister sikkert en tur i sentrum og det nye biblioteket eller Milepelen hotell og vertshus. Det er også gåavstand til idrettsanlegget og flere av de fine turstiene i skogene omkring.

– Jeg gleder meg til å vise dere utsikten fra verandaen og snakke med dere om deres drømmer. Hvis drømmen er et trygt og problemfritt liv med masse muligheter, håper vi at vi kan hjelpe dere. Innflytting blir våren 2021, men allerede 29. august, på boligdagen, blir det mulighet til å få en sniktitt sammen med Aktiv Eiendomsmegling, som er vår megler, avslutter Bjarne.

Akkurat nå finner du Odalens største heisekraner på Sandsjordet.
Veggkonstruksjonene leveres av Elementpartner, og monteres av ØM Fjeld.

Mere informasjon om leilighetene og kontaktinformasjon til oss finner dere med å følge linkene til disse nettsidene.