Fire glade fotografer

  Annonse

  Moro Foto er en fotogruppe for utviklingshemmede i Odalen. Nå stiller de ut sine unike fotografier Moro Foto, en gruppe under Morodalsfestivalen, stiller nå ut på Milepelen

  Moro Foto består av Marius Bjørnstad, Anne Albrethsen, Åge Bergseteren og Tonje Ingebretsen. Åshild Bjørndal og Tove Grønli er med som ledere.

  — Vi møtes annen hver lørdag og er både ute og inne. Er rundt om i både Nord og Sør- Odal og tar bilder og i utstillingen er det bilder fra flere av turene våre. Her er motivene alt fra natur, bygninger, mennesker til detaljer. Det er også hengt opp noen dikt som Anne Albrethsen selv har skrevet, sier Tove Grønli leder av Moro Foto.

  LES MER Moro Foto

  — Det blir mange bilder i løpet av et år, og med utstilling får vi vist frem litt hva de fire har jobbet med i løpet av året. De fortjener også å få vist frem noen av resultatene. De er ivrige, glade, kreative og ikke minst dyktige fotografer med øye for både detaljer og stemninger, sier Tove.

  LES MER http://www.milepelen.no/

  Fotografene i Moro Foto er også festivalfotografer for Morodalsfestivalen. Festivalen blir 10 år i år og i den sammenheng driver Moro Foto i samarbeid med festivalen og lager en jubileumsbok som kommer ut for salg på årets festival.

   

  «Det snør» FOTO: Tonje Ingebretsen FOTO: Tonje Ingebretsen FOTO: Anne Albrethsen FOTO: Tonje Ingebretsen «Vinter» FOTO:Tonje Ingebretsen