Vil du bli med på Langstråmyrrennet?

  Annonse

   

  Søndag 4.mars går startskuddet for årets bygderenn i Nord-Odal.

  — Dette kommer til å bli gøy. Vi håper at mange blir med og at mange også tar med sine små – dette er et løp for alle. Meld deg på, oppfordrer Berit Bjørklund, leder i Nord-Odal IL.

  Endelig er det god gammeldags vinter i Odalen og Nord-Odal IL ski og Bruvoll Vel inviterer til Langstråmyrrennet. Dette er et bygdeskirenn på Langstråmyra ved Bruvoll i Nord-Odal som passer for alle – store og små, gamle og unge, trimmere og mosjonister.

  I år går fellesstarten og startskuddet søndag 4.mars klokken 13.00.

  Svært gode skiforhold

  Første gang skirennet ble arrangert var i 2011 med 88 deltakere, i 2015 var det med 47, men i de siste årene har rennet blitt avlyst på grunn av for lite snø.

  — Det er veldig bra skiføre i løypene ved Langstråmyra nå, så dette ser veldig lovende ut, sier Bjørklund.

  Løypene starter ved Verket og er på 20 km og 10 km med mål på Korsholen. Med og uten tid. Du bestemmer selv hvilken distanse som passer for deg. Det er også barneskirenn på Korsholen for de aller minste.

  Alle som deltar får deltagerpremie, og det blir premie til beste tid i dame og herreklassen begge distanser.

  Påmelding er på Korsholen fra kl. 10.30 på selve renndagen søndag 4.mars. Her blir det også åpen kafé i klubbhuset.

   

  START: Totalt deltok 47 skiløpere på bygdeskirennet i Nord-Odal, Langsråmyrrennet 2015. FOTO: Jan Petter Trøftmoen Langstråmyrrennet er et bygderenn for alle slags skiløpere – trimmere og mosjonister – i alle aldre GODE FORHOLD: Langtidsvarselet spår svært godt skiføre neste helg også.