Odalsportalen – Ingrid vant «drømmejobben»

  Annonse

   

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Ingrid Westheim i 8C ved Sør-Odal ungdomsskole gikk til topps i årets stilkonkurranse.

  Før vinterferien i februar fikk alle elevene i 8.trinn ved ungdomsskolene i Sør-Odal og Nord-Odal mulighet til å bli med på stilkonkurransen «Min drømmejobb», en frivillig konkurranse som blant annet skal øke skrivelysten.

  Mange elever har skrevet iherdig, men det var Ingrid Westheim fra 8C ved Sør-Odal ungdomsskole som stakk av med seieren. Hennes drømmejobben er å bli dyrlege, skriver hun i stilen.

  – Det er ganske kult og ekstremt gøy å vinne noe sånt. Dette gir stor lyst til å skrive mer, forteller Westheim som kan glede seg over en sjekk på 2.000 kroner samt heder og ære.

   

  • Les hele stilen til Westheim HER

   

  – Dette er motiverende

  Hva hun skal bruke premien på er foreløpig ikke bestemt.

  – Akkurat nå er jeg litt usikker på om jeg skal bruke de på shopping eller om jeg skal spare de. Jeg må tenke litt, sier Westheim.

  Andreplassen ble delt, og gikk til Jenny Kristine Langseth Nygårdseter fra Sør-Odal og Hedda Nyhus fra Nord-Odal, mens tredjeplassen gikk til Pål Borgar Rudshaug fra Nord-Odal. Alle disse tre fikk 1.000 kroner hver. Det ble delt ut trøstepremier ved loddtrekning.

  Odal Sparebank har i en årrekke invitert elevene til denne stilkonkurransen. Tormod Rønneseter, avdelingsleder for 8.trinn ved Sør-Odal ungdomsskole, er godt fornøyd med gjennomføringen.

  – Vi er veldig fornøyde og nå har vi feiret med kake og brus til alle. Skrivekonkurransen er veldig motiverende for elevene og det har blitt en fin tradisjon, forteller han.

   

   

  VINNERNE I NORD-ODAL: Her er vinnerne fra Nord-Odal, Hedda Nyhus og Pål Borgar Rudshaug. FOTO: Odal Sparebank FEIRET: Etter utdelingen fikk alle kaker og brus. FOTO: Odal Sparebank, Ove Ingebrigtsen