Liv og røre, aktive frivillige og god stemning på SIAP

  På lørdag går bygda sammen og lager gjestebud på SIAP. Her har du mulighet til å se, delta og aktivt oppleve hva frivilligheten i Sør-Odal kan by på.

  Annonse

  Frivilligrådet, lag og foreninger i Sør-Odal inviterer til en stor sammenkomst med massevis aktiviteter på SIAP hele dagen på lørdag og mange gleder seg til å delta på gjestebudet.

  — Men hva betyr egentlig ordet gjestebud?

  Gjestebud er et uttrykk for sammenkomst

  Fest, gjestebud eller gilde er ord som brukes om feiringer og sammenkomster og ordet gjestebud brukes om sammenkomster, offentlige arrangementer, markeringer og fine tilstelninger. Fellesnevneren er at det som skjer ikke er en hverdagslig begivenhet.
  Og når Sør-Odal frivilligråd inviterer frivilligheten til å delta på gjestebud blir det alt annet enn hverdagslig – for her blir det fest;

  —Vi bare gjør det! Frivilligheten i Sør-Odal har gjort store ting før! Nå gjør vi det igjen! sier leder i frivilligrådet, Guro Ullern.

  — Denne dagen har frivillige lag og foreninger mulighet til å synliggjøre seg selv og vi håper de vil vise seg frem på en aktiv, attraktiv og artig måte! sier Ullern.

  — Hvordan, avgjør de selv, men vi ser for oss at det er rom for både straffesparkkonkurranse, agility, matlaging, slektsgransking, håndarbeid, orientering, vannskikjøring, dans, sang og myyyye mer! legger hun til.

  Alt dette skjer lørdag 8. september 2018 klokken 12.00–16.00, på SIAP, Skarnes.

  Liv og røre, aktive frivillige og god stemning

  Frivilligrådet stiller med avsatt området for ditt lag/forening på SIAP, parkeringsvakter, beredskap samt fasiliteter som toaletter, strømuttak og vann fra utekran.

  Dere stiller med liv og røre, aktive frivillige og god stemning!

  Ønsker ditt lag/forening å delta? Ta kontakt med leder i frivilligrådet, Guro Ullern.

  E-mail: guro.ullern@edu.sor-odal.kommune.no

  Mobil: 995 08 354

  Orientering Agility Kanskje noen viser frem matlaging? Ta med deg sykkelen og bli kjent på SIAP