Annonse

Denne uka er det tid for å ta frem kameraet og knipse de fineste øyeblikkene, opplevelsene og turene slik at flest mulig får se hvor fint vi har det her i Odalen! Bli med og sett Odalen på kartet!

— Vi ønsker å fremme Odalen slik at flest mulig får vite om hvor fint vi har det i Odalen og alle mulighetene som finnes her, sier Villemo Enoksen i Odal kano & fritid som er pådriveren bak prosjektet Enjoy Odalen – Vi setter Odalen på kartet!

Image may contain: 1 person, outdoor, water and nature
Villemo Enoksen i Odal kano & fritid

Villemo driver Odal kano & fritid sammen med Vegard Amundsen og startet prosjektet Enjoy Odalen som går denne uken og handler at alle som vil kan være med å dele bilder fra Odalen ved å bruke emneknaggene;
#enjoyodalen
#visitodalen
#opplevodalen
#iloveodalen

— Dette er et markedsførings-stunt hvor vi ønsker å se hvor mange som hiver seg på og deler bilder fra livet i Odalen, feriebilder og spennende ting de gjør i løpet av denne uka, forteller Villemo.

Målet med kampanjen er å skape engasjement rundt Odalen slik at flere får lyst til å besøke oss og mulighetene som finnes her

Hun presiserer at dette ikke er et stunt fra deres side, men ønsker å vise fram Odalens kvaliteter og ville nå prøve noe nytt for å se om man kan rekke ut til flere mottakere via sosiale medier, samtidig som man skaper gode ambassadører gjennom beboere og besøkende.

Fått inn over 100 bilder allerede

— Til nå har vi fått inn over 100 bilder på Instagram allerede og dette går over all forventning , smiler Villemo.

Image may contain: 2 people, people smiling, sky, outdoor, water and nature
Se til Odalen, Synne Hennie Berteussen-Sandberg på Meitsjøen nylig.

Økende besøk fra Tyskland og Nederland 

— Det som er ekstra gøy å se i år er at besøket til Storsjøen øker fra Danmark, Nederland og Tyskland, forteller den entusiastiske Odals-ambassadøren.

— Juli i år har vært utrolig bra, vi har vært fullbooket hele måneden med så mye fint vær og det er ekstra artig at flere og flere besøkende leier kano over to dager og ligger over på de vakre øyene i Storsjøen.

— Vi sender med kanopadlerne kart som er merket med de mest attraktive øyene når de drar ut. Rovøya er svært populær for det er svært fine overnattingsmuligheter der. Strendene Molensa, Kalvhella og Bukkeneset er også godt besøkte i sommer.

Image may contain: one or more people, ocean, sky, mountain, cloud, outdoor, water and nature

— Det har vært overraskende mange tyskere i år, vi har hatt besøk av en tysk speidergruppe som gikk fra Eidsvoll til Sand med et mål om å overnatte på Storsjøen, jeg spurte de hvordan de hadde funnet fram og de svarte via sosiale medier og Trip advisor, forteller Villemo.

Image may contain: outdoor, nature and water

Image may contain: one or more people, sky, outdoor, nature and water
Ole Petter Storbråten og Annicka Sønju.

— Så inviter venner, familie, bekjente og ukjente til arrangementet slik at vi får med flest mulig. Nå skal vi invadere sosiale medier med bilder og opplevelser fra Odalen, bli med og sett Odalen på kartet, ler den engasjerte Odølingen.

LES MER om arrangementet Enjoy Odalen – vi setter Odalen på kartet