I helgen skjer det diverse aktiviteter rundt om i Odalen. Terrengløpet Modilten går av stabelen, veteranbil-treff i Knapper, Gjestebud på SIAP og huggalt høsttreff for båtfolk på Sand. God helg!

Modilten 2019

Annonse

Modilten 14. september er et terrengløp/skogsløp som passer for alle; aktive og mosjonister, damer, herrer og barn i alle aldre. Løpet er også å regne som klubbmesterskap for utøvere 12-16 år samt damer og herrer.
Modilten arrangeres ved Nord-Odal ILs lysløype i Steinbekken, Knapper i Nord Odal.

Image may contain: one or more people, people standing, sky, outdoor and nature

Traséer
9,2 km terrengløp for damer/herrer (fra 17 år) og trimklasse
5 km terrengløp for ungdom (13-16 år) og trimklasse
1 km terrengløp klasse 1-7 år

Høst-treff for båtfolk, og alle andre

Høst-treff for båtfolk, og alle andre – sesongavslutning – Pubaften på Milepelen.
Gjestebrygga ved Milepelen står klar. Det er muligheter for landstrøm over natta. Sjømerkene er i inntakt.
Ellers er alle (både de med og uten båt) velkomne for en båt-prat på brygga og på Pubaften som starter 21.00 og stenger midnatt.

Image may contain: one or more people, sky, outdoor, nature and water

Gjestebud 2019

Frivilligheten i Sør-Odal inviterer til gjestebud på Sør-Odal idretts- og aktivitetspark (SIAP) lørdag 14. september kl. 12.00–16.00.
Gjestebudet er et arrangement for å vise fram alle lag og foreninger i Sør-Odal. Dette er en dag dere har mulighet til å se, delta og aktivt oppleve hva frivilligheten i Sør-Odal har å by på.
Gjestebudet avsluttes med minikonsert av Loose Item Harness.

Høsttreff for veterankjøretøy 2019

Vi satser i år igjen, og arrangerer høsttreff for veterankjøretøy ved gamle «Hemstadkiosken», som skal stå ferdig restaurert til treffet.
Åpent for alt av veteraner, bil, mc, moped, traktor, eller om du har en litt nyere klassiker som er litt utenom det vanlige. I fjor var det 66 kjøretøy her, klarer vi å slå det i år?

Image may contain: house, car, tree, sky and outdoorSøndag 15/9-19 fra 12.00 og utover. Det blir salg av pølser, brus, vafler og kaffe (ta med småpenger) og gjerne med noe å sitte på.

Bergsætervegen 153
2130 Knapper
Nord Odal
(Sving til høyre ved Dexta’n)