I går, fredag 23. august, gikk årets folkefest i Sør-Odal av stabelen. Julie Bergan, Ingemars, Fredrik Amadeus Sannerud og Smelta Bly var blant artistene på scenen under Brufesten og det kokte i Skarnes sentrum.

Annonse

Det var store navn på blokka for årets Brufest i går og gratis-arrangementet hadde også aktiviteter gjennom hele dagen, som tivoli, boder, bilutstilling, konkurranser, revy-innslag og show med Drum ladies. Folk var storfornøyde og det kunne ikke vært bedre fest-vær.

– Heldigvis har vi fått det været vi bestilte, sa ordfører Knut Hvithammer under åpningen av Brufesten.

Ordfører Knut Hvithammer åpnet Brufesten 2019. – Jeg ønsker dere alle en fantastisk Brufest, sa han under åpningstalen.

Glimt fra folkefesten

Fredrik Amadeus Sannerud – kjent fra MGP junior, har mange fans som han både snakket med og gjorde ablegøyer med før konserten sin på Brufesten i går. – Det var kult at han ble med å «dæbbe» med oss, ler Skarnes-jentene.
Smelta Bly rocka scenen under folkefesten.
Kiwi-kosedyret var ute og hilste på folk på Brufesten. Kiwi butikken kunne også meddele at de har delt ut rundt 800 lunsjposer til skolebarn denne uka.

 

– Hva passer vel bedre enn å avduke et nytt «Blått skilt» om Gamle Skarnes bru under selveste Brufesten, sier ordfører Knut Hvithammer sammen med Vidar Holstad.
Mange historie -interesserte tok seg turen til gamlebrua for å se på avdukingen av et nytt Blå-skilt.
Konserten med selveste Julie Bergan kl 21 ble en hit. Tusenvis fylte opp parkering i sentrum i går kveld.