Det blir selvsagt 2. -juledagsfest på Slobrua og bandet som spiller er kjent for og virkelig få fart på dansegulvet, nemlig Christiania.

Annonse

-Mange gjester har etterspurt om tradisjonen videreføres og det vil vi gjerne følge opp!
Inne i festlokalet er det plass til 350 gjester og vi har leid inn et band som er kjent for og virkelig få fart på dansegulvet, så her blir det fest på andredagen, forteller Tina.

Christiania spiller opp til fest

Tidligere omtaler av det feststemte bandet Christiania & Kjetil Nordfjeld er at de lager skikkelig rock`n roll og feststemning. Disse gutta får virkelig fart i dansefoten og spiller musikk som virkelig byr deg opp til dans. De har spillejobber over hele Norge med fulle dansegulv fra begynnelse til slutt, på alt fra Seljordfestivalen til show på Color Fantasy. Deres siste album tronet lenge på VG lista topp ti.

Det lille ekstra

— Vi spør alltid gjestene om maten smaker og om hvordan de opplever å være her og 99 prosent av gjestene er fornøyd med maten og servicen vi tilbyr, så det skal fortsette leve opp til det.

Hver dag prøver å gjøre det lille ekstra som gjør våre kunder fornøyde, som når noen har bursdag kommer de ansatte ut og synger for bursdagssangen eller at vi pynter opp med duker og lys så man skal føle seg spesiell.

Det er opprinnelig stengt i jula, men på gjestegården er de fleksible i forhold til overnatting.

— Så skal du i juleselskap og trenger et sted å sove, det er bare å ringe, sier Tina.

Sprø svor og full restaurant

— Gjestene er så trivelige, et par av dem har nå i førjulstida kommet og takket for den sprøe svoren, og delt bilder av juletallerken vår på sosiale medier, det er ubeskrivelig hyggelig for oss, sier kjøkkensjef og daglig leder, Ulf Inge Vien mens han legger opp snitter til et minnesamvær på 60 personer.

Det har vært full restaurant flere dager og mange julebord denne sesongen og når et par bedrifter avlyser sine julebord i Oslo, til fordel for å feire her på Slobrua, da blir vi jo ydmyke, legger Tina til og smiler til Ulf.

— Vi ligger nå godt an på Trip advisor og booking.com flere Oslo-bedrifter har valgt å legge sitt julebord her i år og en bedrift kalte oss for «en perle på landet», det var en fin omtale.

Minnesamvær, selskaper og fullbooket brakkerigg

Mandag til torsdag hver uke er brakkeriggen full da Slobrua har inngått en langtidsavtale med blant annet Veidekke på overnatting, og siden overtakelsen har det også vært stor økning på diverse selskaper og minnesamvær.

— Flere begravelsesbyråer er trygge på å anbefale oss og det er verdifullt for oss, sier Tina.

Vi har storkost oss her i jula så langt. Masse flotte besøk og 1000 nye følgere på Facebook siden åpning er veldig hyggelig.

En stor takk til gjester, venner og familie

Vi får veldig god støtte fra lokalsamfunnet og besøkende noe vi er evig takknemlige for! Så vi ønsker å rette en stor takk til dem alle. Og ikke minst støtten vi får fra venner og familie; det betyr alt for at vi skal få dette til.

— Vi har blitt som en stor familie her, med 30 dyktige medarbeidere som vi er veldig stolte av.

Benytter anledningen til å ønske alle en riktig god jul og velkommen hjem til oss på fest 2.dag jul!

-Vi gleder oss til vår aller første 2. juledagsfest, smiler Ulf Inge Vien og Tina Nguyen Barkbu.
Stolte av det pene juletreet!
Ulf og Thomas legger opp snitter til et minnesamvær på 60 personer.