Utsikt fra stua i "Duplo"
Brurhella, med sin vestvendte beliggenhet med fantastisk utsikt ned mot Sandsjøen, er etter manges mening Nord-Odals flotteste område. Etterhvert er dette blitt et veletablert boligfelt som består av nyere eneboliger og tomannsboliger. Lørdag 29. august kl 14 kan du bli med Nordbohus på visning (Boligdag i Sand).

Suksess med tomannsboligen Duplo

Annonse

Norbohus har oppført flere tomannshus av typen Duplo. Disse har vært populære, og nå foreligger det planer om oppføring av ytterligere en tomannsbolig.

Med alle rom på et plan er dette en svært praktisk bolig. Den inneholder gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og teknisk rom/bod. Boligen er delt i to soner – den ene med stue og kjøkken, og den andre med soverom, bad og bod. God garderobeplass i gangen. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord, og fra stua er det utgang til terrasse. Carport med sportsbod sørger for overbygd inngangsparti. Romslig og solrik uteplass Boligen leveres nøkkelferdig klar for innflytting.

BRA bolig 78,1 kvm.
BRA sportsbod 6,5 kvm
BRA carport 18,8 kvm
P-rom 73,5 kvm

Utsikt fra vinduet i en av Duplo-boligene.

Flate og lettstelte tomter

Tomtene i Brurhella er enkle, relativt flate og lettstelte. Selveiet tomt og veier inn på feltet som er asfaltert. Direkte område rundt boligen vil bli opparbeidet med ferdigplen og resterende areal blir tilsådd.

Den enkelte tomt vil ha pliktig medlemskap i Huseierlag/Realsameie. Huseierlaget vil bli ansvarlig for fellesområder, lekeplasser og andre felles anliggender som vegvedlikehold og felles tv/internet. Ingen økonomiske heftelser foreligger, men heftelse kan belaste tomter og fellesområde pga kabler og rør i bakken.

Kort vei til Sand sentrum

Brurhella ligger ca 600 meter sør-øst for Sand sentrum. For å komme til området, følg riksveg 24 til Sand i Nord-odal, sving opp RV 209. Ta første avkjøring til høyre inn på fylkesveg 263, følg denne ca 1,1 km før du svinger til venstre opp Brurhella.

Program boligdag

  • 11.30 Velkommen i biblioteket i Samling. Generelt om boligbygging i Nord Odal og hvorfor og hvordan vi satser blant annet på sentrumsutvikling og et allsidig botilbud for å øke folketallet i bygda. Nord-Odal kommune v/ rådmann Runar Kristiansen.
  • 12.00 Visning av leiligheter i Samling. Altiv Årnes v/ Wenche Roterud.
  • 12.45 Orientering om Sandsjordet i Odal Sparebank sine lokaler i Samling. Aktiv Eiendomsmegling Kongsvinger v/ Kjetil Bekkevold.
  • 13.10 Befaring på Sandsjordet.
  • 14.00 Omvisning på Brurhella. Nordbohus v/Tore Fløiten.

Kontakt

For mer informasjon kan man kontakte Tore Fløiten i Nordbohus
Tlf 97037483