Odalsportalen – – Roser Nord-Odal brannvesen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  Det ble litt action under hip-hop konserten i Bruvoll fengsel tirsdag.

  Mens OnklP og resten av norsk rap sin elite holdt konsert i Bruvoll fengsel tirsdag, fikk brannvesenet som var tilstedet for å gi Fabian Falsten (11) en drømmedag plutselig hendene fulle. 

  En vannlekkasje brøt ut i et av husene på fengselsområdet og aldri har det vell passet bedre å være på rett sted til rett tid.  

  — Brannvesenet bisto oss i et skarpt oppdrag under selve konserten ifm en vannlekasje. De stilte opp med vannpumper og mannskaper. To biler fra Nord-Odal og en spesialbil fra Hamar var i full sving. De jobbet under hele konserten med skadebegrensninger for oss og det setter jeg stor pris på. Dette er absolutt hva jeg vil kalle kort utrykningstid, forteller fengselsinspektør Levi Tyriberget.

  LES MER: Fengslende hip-hop i Bruvoll

  Roser samarbeidet Tyriberget roser også samarbeidet fengslet har med brannvesenet i Nord-Odal. 

  — Vi har hatt et eksepsjonelt godt samarbeid med Nord-Odal brannvesen hele tiden. De har bistått oss i mange omganger med gjennomføringer av øvelser, opplæring av ansatte og er ellers gode rådgivere i forhold til brannsikkerhet. Vi setter umåtelig stor pris på samarbeidet, sier Tyriberget. 

  HIP-HOP KONSERT: Det var under konserten i Bruvoll fengsel tirsdag ettermiddag at det brøt ut en vannlekkasje i et av husene på området.