Odalsportalen – Slagerfylt St.Hansfeiring

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Slobrua hører etter hva Odølingene vil ha.

  Det blir et gjenhør med kjente og kjære klassikere fra 70-, 80- og 90-tallet under St. Hansfesten i Paviljongen på Slobrua lørdag 25. juni. Bernt Olav Neskvern i Skarnes Event forteller i en pressemelding at Tributebandene Moderna Tider og Clearwaters spiller opp til dans for glade Odølinger. 

  — Når vi har spurt folk på Facebook, hvilke band/artister de ønsker på Slobrua har alltid Gyllene Tider kommet øverst på listen. Gyllene Tider selv gjør ikke lengre så mange konserter, og de ville uansett blitt alt for dyre å booke til Slobrua. Men Moderna Tider er like bra som originalen. Og en tribute til Creedence Clearwater Revival og John Fogerty blir det også, når Clearwaters drar i gang sitt Creedence Night Show, forsikrer Neskvern.  

   

  Sveriges mest kjente DJ 

  Moderna Tider gjestet også Slobrua i fjor, og ble meget godt mottatt. Etter 11 år på vegen har bandet blitt ett av Sveriges mest innleide tribute-partyband. 

  Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998, da som et sideprosjekt til Gluntan. Clearwaters stiller med ny vokalist fra februar 2015; Gil Edwards. Gil har bodd og virket som artist i vel 30 år og er n rutinert sanger og musiker som får bandet til å låte veldig autentisk. Bandet har nå vært på vegen i 18 år 

  — Som oppvarming, og når det skjer sceneskifte mellom bandene, vil DJ Kvick spille musikk. DJ Kvick er en av Sveriges mest kjente diskjockey og kjent fra svensk radio. Han har også turnert i hele Skandinavia i mange år. Han trikser, mikser, snakker og blander gamle og nye hits. Det bli musikk hele kvelden, sier Neskvern.

    

  Slobrua Gjestegård vil selge grillmat i parken under arrangementet.

  Dørene åpner kl. 20:00. Billetter kr. 350,- kan forhåndskjøpes på Slobrua Gjestegård eller på nettet her. Dette er nok å anbefale. 18 års grense.

   

  TILBAKE: Moderna Tider gjestet også Slobrua i fjor, og ble meget godt mottatt. FOTO: Pressefoto DJ-STJERNE: DJ Kvick er en av Sveriges mest kjente diskjockey og kjent fra svensk radio. Han vil spille mellom sceneskifte under St. Hansfesten. FOTO: Pressefoto