Odalsportalen – Bjørn ble hedret – medlem i 40 år

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Amundsen fikk plakett for sin innsats i Odal Lastebileierforening.

  På lørdag hadde Odal Lastebileierforening sitt årsmøte på Vinger Hotell. På sakslista sto blant annet utdeling av plakett, og den gikk til Bjørn Amundsen som har vært medlem i 40 år.

  Han ble hedret for sin langvarige innsats i foreningen. 

  – Bjørn er 71 år og stadig like aktiv og nytenkende i familiebedriften Bjørns Transport AS på Skarnes, forteller Guttorm Tysnes i Norges Lastebileierforbund avdeling Hedmark og Oppland.


  – Et aktivt år

  Under årsmøtet ble det også orientert om et meget aktivt år i Odal Lastebileierforening med blant annet Lastebilens dag på Slobrua i Sør-Odal. I tillegg holdt to representanter fra Statens vegvesen foredrag om kontroller, mens Hans Christian Trøseid orienterte om etterutdanning og andre kurstilbud. 

  Årsmøte betyr også valg, og Lars Rune Hagen ble gjenvalgt som leder, mens Lise-Mari Karlsen fortsetter som sekretær og kasserer. Ole Gunnar Digerud og Jonny Gangnes er nye i styret, mens Jo Inge Bakken og Thorbjørn Gulli ikke var på valg. 

  Til slutt ble det servert god mat.

  Les mer her

  STYRET: Her er deler av styret i Odal lastebileierforening på plass under lastebilens dag i fjor (f.v.) Tommy Engen, leder Lars-Rune Hagen, Lise-Mari Karlsen og Lars Helge Sæterholen. ARKIVFOTO: Liv Rønnaug Lilleåsen