Odalsportalen – Lysfest og marked hos Nipro

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Nipro har fylt opp butikken og ringer inn julen med en sikkelig lysfest.

  Torsdag 1. desember tenner vekstbedriften Nipro i Nord-Odal bålpanna og inviterer til en skikkelig lysfest og julemarked.

  — I tillegg til ordinær produksjon har våre ansatte hatt juleverksted hvor vi har laget mye julepynt og andre jule-ting som skal selges på markedet, sier attføringsleder Jon Espesæter.

  Produserer personlige lys

  Levende lys inne som ute er viktig for å skape en varm og hyggelig stemning i den mørke årstiden vi nå er inne i. 

  — Vi har julelys i mange varianter og farger – uansett om du har planlagt at jula skal være rød, grønn, hvit eller svart, sier arbeidsleder Gunn Bakkeli.

  Produksjon av håndstøpte og dekorerte lys er en stor del av Nipros virksomhet, og bedriften lager lys i mange farger og former, med og uten dekor. Du kan også bestille personlige lys hvor bilde av brudeparet, konfirmanten, dåpsbarnet eller jubilanten vil bli trykt på. 

  — Vi lager også mange lys for bedrifter med logo eller andre markedsbudskap. I tillegg gir levende lys et helt særegent og magisk lys, og gir en følelse av høytid uansett anledning, forteller Bakkeli.

  Men levende lys skal også passes på, og alle som kjøper lys med seg hjem fra Nipro får med seg Lysvettregler for å sikre at den gode stemningen ikke ødelegges.

  I tillegg til lysproduksjonen er også Nipro sin egen butikk nå fylt opp med julepynt, julenisser og mye annet som kan gjøre en fin julegave til kjente og kjære. 

  Markedet klokka 13:00 og holder åpent til klokka 19:00. Det blir også mulig å få kjøpt juletrær og julekaker. 

   

  NIPRO SINE LYS TIPS:

  Klipp veken så den er ca 1 cm lang

  Flammen skal brenne rolig. Dersom lyset utsettes for trekk og flammen blafrer brenner urolig – frigjøres sotpartikler som kan være skadelig for inneklima

  Ikke sett lysene for tett – minimum 7 – 9 cm avstand

  Slukk lysene når det er igjen 1 – 2 cm av høyden på lyset

  Ikke la levende lys stå å brenne uten tilsyn

  JULEBUTIKK: Nipro har også en egen butikk som er fylt opp med unike julegaveideer til kjente og kjære. FOTO: Nipro HÅNDLAGDE LYS: Produksjon av håndstøpte og dekorerte lys er en stor del av Nipros virksomhet – bedriften lager lys i mange farger og former, med og uten dekor. FOTO: Nipro