Odalsportalen – Bli med på musikalsommerskole

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Nord-Odal sin egen musikalstjerne starter opp sommerskole på Milepelen.

  Liv Natalie Nymo er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo og har erfaring fra bl.a. annet NRK Super, musikalsk innstudering for statskanalen sin storsatsning Stjernekamp og fra Hakkebakkeskogen i Dyreparken i Kristiansand og på Christiania Teater.

  Nå inviterer hun barn og unge i Odal til musikalsommerskole på Milepelen.

  — Jeg har lyst til å se om det er en interesse for musikal og teater hos unge i Nord-Odal. Dette blir en lærerik og morsom uke, sier Nymo som håper dette kan bli en årlig tradisjon hvis interessen er stor nok.  

  Summer Musical Camp har 25 plasser. Sommerskolen vil gå over en uke, hvor hver dag blir fylt opp med sang, dans og teaterøvelser før det hele rundes av med en forestilling som kjente og kjære kan komme og se på.

  Hvilken musikal det dreier seg om vil ikke Nymo røpe, men forsikrer om at det blir en innholdsrik og morsom uke for alle involverte. 

  Tidligere sommerskole-suksess

  De siste fem årene har Nymo og Anette Teveldal arrangert musikalsommerskole i Trysil til stor suksess. Teveldal er selv utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, undervist som pedagog ved West End Studios i Oslo og har bl.a. erfaring fra musikalen High School Musical og MGP jr. Hun har også medvirket i NRK’s storproduksjon av TV-serien Mammon. 

  LES OGSÅ: Liv Natalie gjør musikal-suksess

  — Det er godt å kunne få til noe hjemme hvor man kommer fra. Jeg underviser til vanlig i Oslo, men å kunne få drive med noe utøvende her hjemme er virkelig noe jeg ønsker å få til, sier Nymo.

  Sommerskolen arrangeres i uke 32 fra mandag 8. til fredag 12. august, og er for barn i alderen 8-11 år. Det er førstemann til mølla som gjelder når det er begrensede plasser. 

  For påmelding, send mail til summermusicalcamp2016@gmail.com