Odalsportalen – – Vi har mye fint å tilby i Odalen! Nå er det plass til å invitere flere

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Milepelen vertshus skal bygges om til hotell. Leder i Odal Næringshage sier det betyr mye for næringslivet i distriktet.

  Nord-Odal kommune har vedtatt å bygge om og utvide Milepelen vertshus på Sand til et hotell med 26 dobbeltrom. 

  Etter en anbudskonkurranse har flere lokale leverandører har levert tilbud, og kommunen har valgt entreprenør Tormod Aanerud AS til å stå for byggearbeidene.

  – Vi har mye fint å tilby i Odalen! Nå har vi også plass til å invitere litt større grupper av gjester til oss, sier leder i Odal Næringshage Tove Gulbrandsen.

  Dette betyr mye for næringslivet, sier hun.

  – Nå kan næringslivet i større grad ha gjester og arrangementer i Odalen. Da tenker jeg spesielt på Nord-Odal kommune, der vi har en stor bedrift som i dag må skysse sine gjester fram og tilbake til Gardermoen. Det brukes det mye ressurser – tid som ellers kunne vært brukt til faglig aktivitet, sosiale aktiviteter eller rett og slett at gjestene kunne få nyte naturen og bygdas andre muligheter innen opplevelser og friluftsliv.

  Og snart kommer det også et nytt bygg i Sand sentrum med bank, bibliotek og leiligheter.

  Ombygginga omfatter de gamle lokalene til biblioteket i underetasjen og kontorfløya i første etasje, og i tillegg skal det bygges et tilbygg i to etasjer med nye hotellrom. 

  Til sammen får hotellet totalt 26 dobbeltrom og klare til bruk påsken 2017.

  JA: Tove Gulbrandsen som leder Odal Næringshage er fornøyd. – Vi har mye fint å tilby i Odalen, nå har vi også plass til å invitere litt større grupper av gjester til oss, sier hun. ARKIVFOTO: Liv Rønnaug Lilleåsen