Odalsportalen – Kunstnerisk tur til Arvika

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Bli med Sør-Odal Kunstforening og Kåre Tveter Galleri Lyshuset Venneforening på tur.

  Sør-Odal kunstforening og Kåre Tveter Galleri Lyshuset Venneforening inviterer til høstens medlemstur til Rackstadmuseet i Arvika. Museet er kjent for å knytte sammen traktens kunsthistorie og håndverk med vår tids kunst og kunsthåndverk.

  Det blir først et par timer til egen disposisjon lørdag formiddag i Arvika før vi drar videre til Rackstadmuseet, noen minutter utenfor sentrum. Her blir første stopp museets hjemmelagede lunsj/drikke som avsluttes med kaffe og kake. Videre følger to omvisninger med guiding: først rundt museets utstillinger med kjente, svenske kunstnere fra forrige århundresskifte Rackstadkoloni, som Gustaf og Maja Fjæstad, Bjørn Ahlgrensson, Fritz Lindstrøm og Bror Lindh. Deretter går turen til den kjente skulptøren Christian Ericssons atelier Oppstuhage, som ligger i hagen like ved.

  — Rackestadmusset er et veldig fint sted med blant annet et gammelt atelie som er verdt et besøk i seg selv. Museet har også en egen kafé med veldig god og lokal mat som i seg selv er en opplevelse. Dette er absolutt en huggal og trivelig tur det er verdt å bli med på, sier Cato Bekkevold
   i Sør-Odal kunstforening.

   

  Avreisedato er lørdag 20. august fra bussholdeplassen på Skarnes kl. 08:30. 

  Pakkepris for turen er kr 300 pr. person, der alt fra bussreise, inngangsbillett på Rackstadmuseet, hjemmelaget lunsj/drikke, kaffe/kake og to omvisninger med guiding er inkludert. Pris for ikke medlemmer kr 400.

   

  Påmelding til Hans Eivind Bjørnstad, mob. 95 96 02 35 eller e-post: hanstove@online.no innen 1. august. 

  Bussen har 32 plasser så her gjelder først til mølla, ikke vent, men meld deg på en hyggelig og interessant busstur!