3. september markerte Frisklivs, lærings og mestringssentralen i Sør-Odal friluftslivets uke med felles tur til Fålamyrhøgda. 

Annonse

Under friluftslivets uke feirer man norsk natur og friluftsliv og oppmerksomheten rettes mot å benytte mulighetene man har utendørs, og inspirere flere til å komme seg ut. Fokuset er på å skape gode minner og ha det gøy i naturen.
Og nettopp det fikk gjengen fra frisklivssentralen i Sør-Odal oppleve denne uka.

– Vi hadde en dag ute i høstlig vær og koste oss med kaffe og frukt i gapahuken som ligger ved Oppstad, forteller frisklivskoordinator ved sentralen, Anette Hjell.

Nærfriluftsliv er friskliv

Fra parkeringsplassen på Snitmyra vandret vi rundt 1,5 km innover skogen langs en godt merket sti. Vel fremme ved gapahuken, kunne vi skue ut over Odalen mens kjentmann Leif fortalte mange fine historier fra området.

– Bløte, men blide turgåere hadde en flott dag ute i naturen og vi går gjerne turen igjen! smiler Hjell.

Friluftslivets uke er et nasjonalt arrangement, fra 31.august til 8. september. Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor.

Norsk friluftsliv ønsker at enda flere skal få oppleve natur og friluftsliv – og bli kjent med utemulighetene der de bor.

Henvendelse til frisklivs, lærings og mestringssentralen rettes direkte til frisklivskoordinator på telefon 47450753 eller 45872450, eller på e-post frisklivssentralen@sor-odal.kommune.no.