Odalsportalen – Feirer 70 år som bedrift

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Lilleseth Kjetting AS inviterte til bursdagskalas i dag. Senere i kveld holder rockbandet First’n Last konsert utenfor fabrikklokalet.

  Det var god stemning hos alle fremmøtte og besøkende da Lilleseth Kjetting AS feiret sitt eget 70-års jubileum tidligere i dag. 

  Familiebedriften Lilleseth kjetting AS ble etablert av Asbjørn Lilleseth i 1947, og markerte i formiddag 70 år med åpen dag. Det ble taler og lunsj ved Max Ivan for alle som møtte opp utenfor lokalene til kjettingfabrikken. 

  Gave til kommunen

  Selv om det var Lilleseth som var dagens bursdagsbarn, valgte fabrikken å gi gave til kommunen. 

  Ordfører Knut Hvithammer var til stedet og ble overrakt gaven som besto av komplett snøkanon til nye Glommasvingen skole. 

  — Sør-Odal kommune gratulerer Lilleseth kjetting AS med 70-årsdagen, og sender en stor takk til familiebedriften for snøkanonen som vil glede unge i kommunen i mange år framover, skriver kommunen på sin Facebook-side. 

  I kveld kl. 19.30 er det duket for gratiskonsert for alle som kommer med First’n Last.

  FEIRET LILLESETH: Lilleseth Kjetting AS feiret i dag 70-års jubilum som bedrift i Odalen, og alle var invitert til både mat og rockekonsert med bandet First’n Last. FOTO: Sør-Odal kommune GAVE TIL SØR-ODAL KOMMUNE: Familiebedriften overrakte i anledning en gave til kommunen: komplett snøkanonen til nye Glommasvingen skole. Ordfører Knut Hvithammer var til stedet og tok imot. FOTO: Sør-Odal kommune