Odalsportalen – Vil du bli med på Langstråmyrrennet?

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  På lørdag går startskuddet for årets bygderenn i Nord-Odal.

  – Dette kommer til å bli moro. Vi håper at mange blir med og at mange også tar med sine små – dette er et løp for alle. I fjor var det med både racere og noen som tok rennet som en fin tur. Meld deg på, oppfordrer Egil Solberg i Bruvoll Ballklubb.

  Det er fjerde året på rad at ballklubben sammen med skigruppa i Sand IF og Ruud Vel inviterer til Langstråmyrrennet. Dette er et bygdeskirenn på Langstråmyra ved Bruvoll i Nord-Odal som passer for alle – store og små, gamle og unge, trimmere og mosjonister.

  I år går fellesstarten og startskuddet på lørdag klokken 12.

  – Svært gode skiforhold

  Første gang skirennet ble arrangert var i 2011 med 88 deltakere, men i de siste årene har rennet blitt avlyst på grunn av for lite snø i mars måned. Derfor er rennet i år flyttet til februar i stedet.

  Nå ser det veldig lovende ut, sier Solberg.

  – Nå er det veldig bra skiføre i løypene ved Langstråmyra og på Trøftskogen, så dette kommer til å bli veldig bra. 

  Løypene starter ved Ruud skole og er på 20 km og 10 km. Du bestemmer selv hvilken distanse som passer for deg. Det er også barneskirenn med runder på 2,5 km og 600 meter.

  Alle som deltar får medalje og diplom, og det blir pokal til de som tar 1.plassen i juniorklassen og i herre- og dameklassen.

  Påmelding er på Korsholen på selve renndagen, lørdag 14. februar fra kl. 11:00-12:00. Her blir det også åpen kafé fra kl. 11:00-15:00.


  Les mer her

  GODE FORHOLD: Det er duket for svært fint skiføre til helga, skal vi tro værmeldingene. Her fra Langstråmyra i nærheten av Bruvoll i Nord-Odal. FOTO: Jan Petter Trøftmoen