Odalsportalen – – Vi kan korps – bli med du også

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Tirsdag er det kickoff med hornmusikken.

  I Milepelen kulturhus på Sand går startskuddet for årets sesong i Nord-Odal hornmusikk.

  Harald Moen i korpset håper på mange nye fjes.

  – Vi ønsker spillesugne odølinger velkommen til sesongstart med oss i hornmusikken. For oss som spiller i korps er det ren mentalhygiene å få dele musikk med gode venner. Bli en del av dette du også!

  Korpset har for tiden ledige plasser for alle, men det er særlig behov for fløytister, klarinettister, saxofonister og slagverkere.

  Nord-Odal hornmusikk er et amatørkorps med et sterkt engasjement på grunnplanet, ifølge Moen.

  – Nord-Odal kommune med korpsmor Lise Selnes i spissen, satser som kjent mest på sine kulturaktører. Det er med stolthet vi har distriktets største skolekorps og et amtørkorps som heller ikke går av veien for et musikalsk krumspring.

   

   

  Klart for ny spillesesong og mer kreativitet

  Nord-Odal hornmusikk har for kommende sesong lagt om spillekreativiteten noe. Blant annet blir det samarbeidsprosjekter Glommasvingen janitsjar, skolekorps i Nord-Odal og korene i bygda.

  Utover høsten inviterer også Nord-Odal hornmusikk til «Restart av korpsmusikanter», det blir korpspub på Oppstad samfunnshus, og det blir konsert på rådhuset i Kongsvinger med Knut Erik Østgård.

  – I desember spiller sammen med Storsjøkoret og Odal bygdekor i kirkejubileet til Sand kirke. I mars inviterer vi til «Molto Dolce» i Nord-Odal idrettshall. Her skal våre nabo musikkorps presentere seg selv, og gi inspirasjon og spilleglede i tillegg til foredrag. Velkommen til oss i Nord-Odal – vi kan korps, forteller Moen.

  Sesongstarten i Milepelen kulturhus starter tirsdag 23. august klokka 18:45 og varer til 21:30.