Odalsportalen – På kav odøling

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Mette Haugland


  Denne gjengen er klar for forestillingen «Odølinger ei stønn etterpå».

  – Også i år er forestillingen på odøling – brei odøling er en vesentlig rød tråd. Men det følger også med ei ordliste i programmet for dem som synes det er vanskelig å forstå. Jeg håper mange tar turen denne siste helga i august, sier Bengt Ringvold.

  Han er medlem i Sand kulturkomite og er en av tekstforfatterne bak teaterforestillingen «Odølinger ei stønn etterpå». For på fredag og lørdag er det nemlig klart for fortsettelsen på forestillingen fra i fjor, «Odølinger før i væla».

  På utescena ved Gjeddemottaket på Sand skal naturen og vannet tas i bruk. Det blir sang og musikk, og mye humor. Og bak står lokale utøvere og skuespillere som skal ta oss med tilbake til ulike tidsepoker som 30-tallet, 40-tallet og 60-tallet.

   

  «Odølinger ei stønn etterpå» starter klokka 20 begge dager. Billetter fohåndsselges på Marihøna eller på Milepelen vertshus, men billetter selges også ved inngangen.

  Les mer her

  ARKIVFOTO: Mette Haugland FRIVILLIGE: 28 frivillige skuespillere står på scenen i løpet av kvelden. Her fra forberedelsene tidligere i sommer. ARKIVFOTO: Mette Haugland