Odalsportalen – – Bli med på et nytt konsept

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  – Vi håper at folk møter opp, og blir med på et nytt og spennende konsept i Odalen, sier Villemo Enoksen fra Odal Kano & Fritid.

  Når Odalsportalen i fjor skrev om Villemo Enoksen sine tanker om kanoutleie i Odalen, var prosjektet kun en drøm. På nyåret ble derimot en realitet, og i morgen braker det løs med nye eventyr på Storsjøen.

  Førstkommende lørdag blir det kanoorientering på Storsjøen. 

  Håper folk møter opp

  Padlingen vil foregå i trygge omgivelser fra Sand båtbrygge i Nord-Odal. Poster vil blir plassert ut stort sett i bukta nedenfor Milepelen Hotell og Vertshus, og kartene vil bli lettleste.

  — Vi håper at folk møter opp, og blir med på et nytt og spennende konsept i Odalen. Du trenger ikke å ha padlet kano før for å være med, vi viser deg gjerne. Kartene er også lettleste, og det er ikke om og gjort å være førstemann, forteller Villemo som oppfordrer alle til å melde på et lag. 

  — Har du aldri padlet kano før, viser vi deg det du trenger for å klare løypa. 

  For både stor og voksen

  Målet med dagen er at den skal være like inkluderende for alle som er med, uansett ferdighetsnivå. 

  — Ved å prøve kanoorientering får du padlet kano samtidig som du har en rute med spørsmål underveis som skal besvares. Her får alle samarbeidet på en unik måte, og kombinasjonen med padling og orientering er absolutt verdt å prøve.

  Man kan velge oppgaver for barn eller for voksne, eller begge deler. Dette blir en dag med mye moro, padling, oppgaver og muligheten til å kjøpe seg både noe å drikke og spise. 

  — Meld på et lag, få utlevert et kart med poster, og samarbeid om å komme dere til postene for så å løse de. Vi vil ha salg av kaffe, brus, kaker og pølser, så om du ikke vil padle kano er man hjertelig velkommen uansett, sier Villemo. 

  Padling vil foregå i tidsrommet 11:00 til 14:00, og prisen er 100,- per lag. Påmelding ved å sende en mail til kano.fritid@gmail.com eller en melding på Facebook. 

  Les mer her

  PERFEKT I STORSJØEN: Villemo Enoksen synes Storsjøen er et perfekt sted for å oppleve Odalen på en nye måte. Her fra Bukkeneset i Nord-Odal. ARKIVFOTO: Hans Ludvig Sand NOE FOR ALLE: Villemo Enoksen forteller at alle, uansett forkunnskaper, kan bli med på kanoorientering. FOTO: Privat ODALEN KANO OG FRITID: Vegard Amundsen og Villemo Enoksen har sammen startet opp Odal Kano og Fritid. F.o.m mai er det mulighet for å leie kano på Storsjøen. FOTO: Privat