Odalsportalen – «Et juleeventyr» kommer til Milepelen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Teater Innlandet tar med Charles Dickens sin klassiker til Milepelen.

  Med Charles Dickens sin velkjente forstilling om gjerrigknarken Scrooge som hater julen og misliker andre mennesker kommer Teater Innlandet for å gi odølingene julestemning 8. desember. 

  «Et juleeventyr» er et samarbeid mellom Teater Innlandet og Teater Grimsborken. I rollene finner vi Markus Tønseth, Peder Opstad og Ingebjørg Buen. Foretsillingen er dramatisert av Peder Opstad. 

  London ala 1800

  Gjerrigknarken Scrooge hater jula og liker ikke andre mennesker. Han er sint og bisk mot alt og alle, og vil ha alle pengene sine for seg selv. Men hva skjer når Scrooge får besøk av ånder og et gjenferd som vil åpne øynene hans og vise ham hans skjebne? Denne klassiske historien er både vakker og litt skummel. Den byr på en herlig blanding av sang, humor og skrekk.

  — Markus Tønseth er kjent for de fleste barn som pappaen til Karsten i serien og filmene om Karsten og Petra. Det er en ganske annen type han nå skal spille, når vi blir tatt med til 1800-tallets London og inn på kontoret til den sinte og utrivelige Scrooge som hater julen og misliker andre mennesker, skriver Teater Innlandet i en pressemelding.

  — Vi garanterer julestemning for hele familien!

  Dette er en familieforestilling som vil gi julestemning til både store og små. 
  Forestillingen passer for barn fra 6 år og oppover. 

  Bestill billetter til «Et Juleeventyr» her.

  VIL GI JULESTEMNING: Denne klassiske historien er både vakker og litt skummel. Den byr på en herlig blanding av sang, humor og skrekk. FOTO: Kristin Bengtson FAMILIEFORESTILLING: Selv om gjerrigknarken Scrooge hater jula og ikke liker andre mennesker er «Et juleeventyr» en flott familieforestilling. FOTO: Kristin Bengtson