Odalsportalen – Bli frivillig på Audunbakken

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Nå er tiden for å melde sin interesse hvis du vil hjelpe til under årets Audunbakkenfestival.

  Har du lyst til å være med og lage kanskje landets trevligste festival? Nå er tiden inne for å melde seg som frivillig til årets Audunbakkenfestival!

  — Vi trenger frivillige som kan hjelpe til med stort og smått gjennom hele helgen. Vi trenger blant annet folk til å stå i kiosken, være artistsjåfører, jobbe med alle de morsomme artistene backstage, stå i inngangen og ta imot alle de hyggelige gjestene, og stå i baren. Er du kjempegod til å bygge utedo, sterk nok til å løfte gjerder, eller superflink til å pynte, så trenger vi hjelp til det også, sier frivilligansvalig Siril Thesen. 

  Bli frivillig HER!

  Kult-arrangement 

  Festivalen har nærmest blitt et kult-arrangement og vokst seg til å bli en anerkjent musikkfestival. Som frivillig på Audunbakken får du komme tett innpå alle fagområder og folkene som jobber der. 

  LES OGSÅ: Kitty, Daisy & Lewis til Audunbakken

  Det fungerer slik at du jobber en vakt på ca. seks timer, eller mer om du skulle ønske. Du får gratis inngang på resten av festivalen, en råflott t-skjorte og en goodie-bag for å nevne noe. Du får også en kjempefin opplevelse, forhåpentligvis nye venner og en kjempefin ting å ha på CV-en. 

  LES OGSÅ: Comet Kid er klare for Audunbakken

  Se video fra Audunbakken 2015

  PLAKAT: Årets plakat er sluppet og det er flere gode artister, både nasjonale og internasjonale, å se frem imot. LAGET AV: Lotte Aas Hansen KOMMER TIL AUDUNBAKKEN: De sjarmerende gutta i Comet Kid står på scenen under årets Audunbakkenfestival. FOTO: PATRICK KATZMAN/SONY