Odalsportalen – – Bli med på Odalens store løp

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Det er snart klart for Dølisjøen rundt.

  – Vi ønsker alle velkommen til Dølisjøen rundt 2016 – distriktets lengstlevende trimløp arrangeres for 39.gang. Det er mange ulike klasser å velge mellom, og beste kvinne og mann, jente og gutt i aktive klasser får ekstra premie. Nå håper vi på ny løyperekord, sier daglig leder i Slåstad idrettslag Erland Nordsetmoen.

  Derfor oppfordres du til å ta sykkelen eller beina fatt når startskuddet for løpet går nå førstkommende søndag 25. september. 

  Selve Dølisjø-runden er på 12 km, men ellers er det flere klasser og distanser å melde seg på til. Løpsklassene arrangeres i samarbeid med Oppstad IL.

  For de minste finnes det barneløype med natursti til en gård i nærheten, mens den lengste løypa er på to mil, som er et sykkelløp i samarbeid med Odal Sykleklubb. I sykkelklassene inngår klubbmesterskapet til Odal sykleklubb.

  Påmelding for trimklasser åpner fra klokka 10:00 med oppmøte på Slåstad skole, hvor det er start og mål som i fjor. Aktive klasser må melde seg på via nett.

  Dølisjøen rundt er en del av Dølisjø-dagene

   

  Mer info. her

  Relevante lenker

  FOR STORE OG SMÅ: Dølisjøen rundt er for alle – aktive, turgåere, syklister, små og store. ARKIVFOTO STARTSKUDDET: På søndag går startskuddet for årets Dølisjøen rundt-løp. Her fra tidligere løp. ARKIVFOTO