Odalsportalen – I dag er det Brufest på Skarnes

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  I dag skal gamle brua på Skarnes feires, og det med sikkelig folkefest.

  I dag er det ventet storinntrykk av festglade Odølinger når Skarnes Handelsstand inviterer til Brufest i Skarnes Sentrum. De første aktivitetene begynner allerede kl. 12.00, og på programmet står bla. Vazelina Bilopphøggers og LOFT. Det blir salgsboder, supersalg i butikkene, servering og underholdning for hele familien. 

  — Vi har nå alt klart til en hyggelig dag og kveld for alle som vil besøke Skarnes til fredag, sier Kjell Håkon Fiskerud i B.M. Productions til Odalsportalen. 

  Nærmeste 50 sponsorer på laget

  Deler av Skarnes sentrum vil bli gågate denne dagen, og parkeringsplassen på Potten blir gjort om til festplass. 

  Musikken fra scenen begynner i firetida, men helt fra klokka tolv er det aktiviteter med blant annet trylleshow, tøffe-tog over gamlebrua og bilutstilling. Det er med andre ord duket for folkefest fra formiddagen til midnatt.

  — De minste kan kjøre tog rundt i sentrum med klovn og ballonger, og de voksne kan kose seg med en restaurant med alle rettigheter, sier Fiskerud. 

  Nærmere 50 sponsorer fra Odalen og Kongsvinger har bidratt til at festen blir en realitet. Sør-Odal kommune er også med som bidragsyter, og ordfører Knut Hvithammer vil stå for åpningen.

  Se plakaten til høyre for fullt program og klokkeslett. 

  Si du kommer på Facebook!

  KOMMER TIL SKARNES: Vazelina Bilopphøggers sammen med LOFT står klare fredag 25. august for å spille på Brufesten på Skarnes. Festen er gratis og åpen for alle. VAZELINA KOMMER: Selveste Vazelina Bilopphøggers kommer til Brufesten på Skarnes 25. august.