Odalsportalen – Skarnes først ute i Hedmark

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Hedmark sin første Circle K-stasjon har åpnet på Skarnes.

  Snart er Statoil-stasjonene historie, og i dag åpnet Hedmark sin første Circle K bensinstasjon -på Skarnes! Med konsert, tryllekunstner og gode tilbud ble stasjonen høytidelig åpnet av ordfører Knut Hvithammer.

  — Vi inviterer store og små til en begivenhetsrik dag på vår stasjon, sa stasjonsdriver Rune Amundsen før åpningen. Vi ønsker å vise oss frem, ikke minst ettersom vi er først ute i Hedmark. 

  Den lokale artisten og låtskriveren Thor Stone, bedre kjent som Thorstein Rolstad holdt også en mini-konsert for de fremmøtte. 

  Stolte av Circle K til Skarnes 

  Salgssjef for Circle K i Hedmark, Morten Engen er stolt over at Circle K nå kommer til Hedmark og Skarnes. 

  — Vi er stolte av vår lange historie og hva vi har fått til mens vi har vært Statoil. I dag er vi glade for at det ble kandinadiske Couche-Tard som tok over, sier Engen. 

  Siden mai i år har utrullingen av Circle K i Norge og Skandinavia pågått, og det er planlagt at hele prosessen vil ta omtrent ett år. 

  — Vi har store forventninger til det nye merket, og vi kan love at kundene våre fortsatt vil møte de sammen vennlige medarbeiderne og få de samme gode produktene og tjenestene på bensinstasjonene våre, sier Amundsen. Han beroliger også alle odølinger om at Statoil-koppen fortsatt gjelder på Circle K. 

  LOKAL UNDERHOLDNING:Torstein Rolstad og hans kollega Tony holdt en akustisk mini-konsert under åpningen av den nye stasjonen. FOTO: Morten Holmen