Odalsportalen – Bånn gass på lastebilens dag

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  I dag var Slobrua gjestegård fylt opp av lastebiler og lastebilinteresserte.

  Mange møtte opp til lastebilens dag på lørdag og mange lastebilinteresserte reiste fra langveisfra for å få med seg vårens samlingspunkt. Lørdag var Slobrua gjestegård i Sør-Odal fylt opp av lastebiler til utstilling og ulike stands. 

  • Se bildene

  Lastebilsjåfør og leder i Odal lastebileierforening er storfornøyd med dagen.

  – Dette er helt kanonbra! Jeg er veldig fornøyd med oppmøtet, og det er så moro å møte kolleger som jeg vanligvis bare får hilst på når jeg møter dem i lastebil langs veien, sier Lars Rune Hagen.

  Blant de mange standsene er Hans Christian Trøseid som nylig har startet opp med etterutdanning av yrkessjåfører i undervisningslokaler på Slobrua. Han mener dette er en viktig møteplass.

  – Det er veldig moro og en fin møteplass for oss som er i samme bransje, sier Trøseid som oppfordrer interesserte til å melde seg på kurs for å lære mer om blant annet optimalkjøring for å spare miljøet.

  Lastebileierforeningen i Odal holder det gående hele dagen, og fra klokken 17 inviterer de til fest i paviljongen.

  MORO PÅ HJUL: Mange hadde møtt opp for å få med seg lastebilens dag på Slobrua gjestegård i dag – både barn og voksne. PÅ PLASS: Hans Christian Trøseid var på plass for å oppfordre yrkessjåfører til å etterutdanne seg. Trøseid arrangerer kurs og håper mange vil melde seg på.