Odalsportalen – Kitty, Daisy & Lewis til Audunbakken

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Det britiske bandet Kitty, Daisy & Lewis blir den første internationale artisten på Audunbakken.

  5. og 6. august er det igjen duket for Audubakken festivalen på Disnå, og i år med blandt annet festivalens første internationale artist på scenen.

  — Vi er utrolig stolte av og det er stor stas å endelig kunne presentere Audunbakkens aller første internasjonale artist. Nærmere bestemt i fra London, UK. Og det er ingen hvilken som helst artist vi snakker om her. Vi plukka ikke opp dette bandet fra en lokal pub i England for å si det sånn, nei vi snakker om Kitty, Daisy & Lewis som har vært personlige favoritter av flere av oss i Audunbakken i lang tid, forteller festivalsjef Audun Hansen.

  Det britiske bandet har solgt over en kvart million album på verdensbasis, har bak seg utsolgte headlinerturneer og har flere ganger spilt på Englands størrste festivaler Glastonbury og Bestival.

  SE VIDEO HER!

  Celeber fanskare Kitty Daisy & Lewis består av de tre søsknene Kitty, Daisy & Lewis, som sammen er ekstremt talentfulle låtskrivere og multi-instrumentale musikere fra en svært musikalsk familie -noe som bevises på konsertene da deres mor og far spiller henholdsvis gitar og double-bass.

  — De startet musikkarrieren som unge, og har siden deres første studioalbum i 2007 inspirert publikum og samlet en imponerende fanskare fra Amy Winehouse og Eagles Of Death Metal til David Lynch. Deres nyeste album ”Kitty Daisy & Lewis The Third” er en glitrende analog produksjon, produsert av selveste Mick Jones fra The Clash, forteller Hansen. 

  Live bytter bandet på å spille forskjellige instrumenter som gitar, piano, banjo, lapsteel, munnspill, double bass, ukulele, trommer, trombone, xylophone og trekkspill. Musikken er en herlig blanding av rythm & blues, jazz, soul, blues, ska, country og rock ‘n’ roll, og de mikser de ulike sjangrene perfekt sammen.

  — Det blir en fantastisk deilig opplevelse å se disse på scenen vår i lille Disenå!

  LES MER: – Vi er fornøyde – det er en ære å bli nominert!

  Festival på fjortende året Audunbakken har blitt et husholdt navn oppigjennom årene. Det som begynte med en gruppe venner i hagen til festivalsjef Audun Hansen, har vokst seg til å bli en fast markering på avsluttningen av sommerferien for mange i Odalen. I år fyller Audunbakken grustaket på Disnå for fjortende året på rad.

  Fra før har festivalen sluppet artistene: Baskery (SVE), Electric Eye, Gundelach, The Secret Sound Of Dreamwalkers og Rudi, OJ & Miss Marie fra Kongsvinger.

  — Vi har mye mer på lager og presenter jevnlig artister i ukene som kommer, avslutter Hansen. 

  Billetter for årets Audunbakken ligger ute for salg på billettservice.


  Se film fra Audunbakken 2014

  FRA LONDON TIL DISNÅ: Kitty, Daisy & Lewis er den første internasjonale artisten på line-upen til Audunbakken. FOTO: Dean Chalkley FJORTENDE ÅRET: Audunbakken har med sin sjarmerende stil blitt en fast tradisjon for mange Odølinger. I år arrangeres festivalen for fjortende gang. FOTO: ARKIVFOTO