Odalsportalen – Mye leirglede på Ullern

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  I helgen er det 4H Hedmark som lager liv på Ullern.

  — Neimen, så mange følk det var her da! 

  På torsdag gikk startskuddet for 4H Hedmark sin fylkesleir på Ullern. I helgen trosser 412 glade barn og ungdommer regnet og slår leir rundt området ved Ullern skole. Fra scenekanten ønsket de tre Maarud-potetene Beate, Pimpernel og Mandel velkommen og introduserte «sjølveste sjæfspotita», ordfører Knut Hvithammer.

  — En potitt kan brukes tell så mangt, og nå skær døkk få hælse på sjølveste sjæfspotita -ta gøtt i mot ordfører Knut Hvithammer, kunngjorde de tre småpotetene på klingende ordøling. 

  LES MER: Fylkesleir med 4H i Ullern

  — En utdanning i seg selv

  Årets motto for leieren lyder «Sammen er vi sterke.» Noe både leirsjefen og ordføreren var enige om at passet til både lokalbefolkning så vel som viktige verdier å ha med seg videre.   

  — Årets slagord passer også godt til Ullern. Her har folk stått på til alle døgnets tider for at vi skal kunne arrangere en flott fylkesleir, sa leirsjef Ine Jahnson.

  — Samarbeid er viktig, og det lærer dere absolutt her. Men sammen er vi også trygge. Står vi sammen er det ingenting vi ikke kan få til, men vi må også huske at samarbeid er inkludering. Her får dere et godt grunnlag som dere får god nytte av gjennom resten av livet, og det er en utdanning i deg selv, sa Hvithammer.   ARRANGØRER: Rusken 4H er arrangører og på programmet for helgen står alt fra trekamp, natursti og 4H sin egen idrett; volleyball, til besøk på Siap og i klatreparken Stiggarti i Nord-Odal. POTITT-HUMOR: Fra scenekanten ønsket de tre Maarud-potetene Beate, Pimpernel og Mandel velkommen og introduserte «sjølveste sjæfspotita», ordfører Knut Hvithammer. SAMARBEID: -Her får dere et godt grunnlag som dere får god nytte av gjennom resten av livet, og det er en utdanning i deg selv, sa ordfører i Sør-Odal Knut Hvithammer