– Nå tar vi siste finpussen før den splitter nye flerbrukshallen skal stå klar til bruk uka etter høstferien og vi er i rute, sier prosjektleder bygg i Sør-Odal kommune, Ole Gunnar Holen.

Annonse

– Flerbrukshallen vi har laget er en idrettshall som er spesielt laget for utøvelse av mer enn en type idrett, i motsetning til en spesialhall, som er laget for utøvelse av kun én idrett, forklarer prosjektlederen for den nye hallen som ligger i tilknytning til Glommasvingen skole.

Den nye flerbrukshallen kan deles opp i tre deler, for parallell sambruk av ulike aktiviteter. Til de tre sonene tilhører også tre romslige lager-rom praktisk plassert for utstyr til gymtimer og annet.

Tilrettelagt for proff-håndballkamper

– Rundt banene er det sikkerhetsavstand, som er et krav for å arrangere proff håndballkamper. Og de nye høyttalerne med tilhørende miksebord vil også egne seg godt til pausemusikk under kamper og til andre tilstelninger, forteller Holen.

Flerbrukshallen kan brukes vekselvis til ulike idrettsaktiviteter uten klargjøring/omgjøring med tap av brukstid, noe som er praktisk og vil komme innbyggerne til gode.

– Nå er straks glasskunsten på utsiden av klatreveggen på plass også, så nå nærmer det seg åpning og vi er i rute, smiler Holen.

Stor bilde serie;

Under installasjon; klatretårnet får vakker glasskunst på utsiden av bygget. Bildet skal dekke hele veggen, unntatt vinduene fra klatrehallen.
Hovedinngangen.
Rett på innsiden av inngangspartiet vises en oversikt over idretts-byggene.
Romslig og praktisk gang med skohyller.
Det nye klatretårnet har hele 12 løyper. Og mulig en buldrevegg på sikt.
Lys og luftig kafeteria mellom klatreveggen og flerbrukshallen.
Luke for tilsynsvakt ved inngangspartiet.
Om sommeren er det tilrettelagt for utendørs-kafeteria rett på utsiden, opp mot skolen).
Bakrom; kafeteriaen er velutstyrt med mye skapplass, komfyr og kjøleskap.
Hoveddør inn til flerbrukshallen.
Godt lys inne i hallen.
Tribuner estimert for rundt 200 publikum.
Lager-rom for idrettsutstyr tilknyttet per sone i hallen.
Fem toaletter mellom kafeteriaen og hallen.
To HC toaletter med dusj.