Lørdag 30. november inviterer Sand sentrumsforening og Nord-Odal kommune igjen til det som etterhvert har blitt en tradisjon i Sand sentrum, julemarked og julegrantenning.

Julemarkedsgjengen i boden
Nord-Odal kommune, Sand sentrumsforening og Morodalsfestivalen gleder seg til årets julemarked. Fra venstre Stig Aasheim fra kommunen, Marit Grinden fra Marihøna og sentrumsforeningen og Stine Sannerud fra Morodalsfestivalen. (Foto: Rune Skolbekken)

Hvem kommer til Morodalsfestivalen 2020?

Annonse

På fjorårets julemarked avslørte Morodalsfestivalen flere av artistene til årets festival, og dette ble en såpass populær seanse at de vil gjenta den i år. Stine Sannerud fra festivalstyret sier at de i år vil avsløre hele programmet for neste års festival under julemarkedet. Dette starter klokka 14:00, og foregår selvsagt på festivalens godt besøkte stand i Sand sentrum.

Stand på markedet?

Julemarkedet åpner klokka 13:00 og stenger 17:00, her blir det muligheter for å kjøpe både mat og julegaver, og forhåpentligvis mye annet.

Vil du ha stand på markedet? Meld deg på via arrangementssida på Facebook, eller ta kontakt med Stig Aasheim (tlf. 915 57 725, e-post: stig.aasheim@nord-odal.kommune.no )

Julegrantenning

Julegrana vil også i år stå på grusplassen mellom regnskapskontoret og barnehagen, og den blir tent klokka 16:30 lørdag 30. november. Vi har hørt rykter om at det kommer både korps og nisse.