Odalsportalen – Misse-Martine er finaleklar

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Martine Rødseth fra Nord-Odal er en av de heldige som skal konkurrere om å bli Miss Universe Norway.

  Jeg er utrolig glad! Jeg er kjempeglad i Odalen, så det å kunne representere igjen i missefinalen synes jeg er veldig artig. Jeg var nervøs hele dagen, men nå er jeg utrolig letta og glad for å komme inn i enda en finalerunde, sier Martine Rødseth.

  Rundt 150 kvinner meldte seg på til årets sesong, og i flere måneder fremover har 23-åringen fra Nord-Odal kjempet seg videre. Fra å være 50 semifinalister er nå Rødseth én av 16 finalister som nå skal kjempe om å bli Miss Universe Norway.

  Rødseth var også en av de heldige finalistene i fjor, men i år håper hun at det går riktig vei. 

  – Det at jeg satset igjen angrer jeg ikke et sekund på. Man skal ikke være redd for å prøve igjen. Jeg er kjempespent og det blir mye jobbing fremover, sier hun.

  Du kan stemme på vårt lokale håp ved å sende MISSU 12 til 2160. Det koster 7 kr. pr. sms. SMS-stemmene teller 10 prosent av den totale poengsummen som finalistene kan oppnå.


  Da er det offisielt at jeg er videre med i finalen til Miss Universe Norway. De sikter den inn mot slutten av juni, og har nå valgt ut 16 finalister. 

  Se litt tekst fra ledelsen her:

  Rundt 150 meldte seg på til årets sesong. 50 ble tatt ut som semifinalister. Over 30 har falt fra undervis, da det er en krevende konkurranse. 16 finalister står igjen og har ca to og en halv måned på å overbevise juryen ytterligere. Finalistene har siden de meldte seg på drevet med blogging, veldedig arbeide, sponsorjakt og pressehåndtering. Flere har også vært på kurs i show-walk. Juryen er svært imponerte over hva de har fått til.

  Kan du skrive inn at man kan stemme på meg via SMS? Da må man sende MISSU 12 til 2160, og det koster 7kr per melding, og du kan stemme så mye du vil. SMS-stemmene teller 10% av den totale summen.

  Kan du bruke bildene vedlagt? Det er Foto: LDM-Studio.com. Bildene er med Solør-Odal bunad.


  TIL SOMMEREN: Finalen går av stabelen i juni. FOTO: LDM-Studio.com HELDIG: Fra å være 150 påmeldte i årets sesong, er nå Rødseth én av 16 finalister som skal kjempe videre om å bli Miss Universe Norway. FOTO: LDM-Studio.com