Odalsportalen – Misse-Martine kjemper om finaleplass

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Miss Universe Norway-finalen nærmer seg med stormskitt.

  Om tre uker, onsdag 15. april, vet Martine Rødseth fra Nord-Odal om hun er én av 15 kvinner som går videre til selve finalen i Miss Universe Norway.

  23-åringen er veldig spent.

  – Jeg er veldig nervøs – selv om det gikk bra i fjor, stiller jeg på likt nivå nå som alle de andre. Jeg har møtt mine konkurrenter, og de er noen veldig søte og snille jenter, sier hun.  Mye foreberedelser

  Hun er én av 50 semifinalister som de siste månedene har stått på med ulike foreberedelser til finaleuttaket. Blant annet laget hun presentasjonsvideo med skitur på Langstråmyra i Nord-Odal tidligere i februar, deltatt på catwalk-kurs og hun holder på med å bygge opp porteføljen sin med forskjellige typer bilder. 

  Her fikk hun være med på et oppdrag med fotograf Per Heimly – noe som var veldig spennende, forteller hun. Rødseth har også fått på plass to sponsorer, frisørsalongen Hårfin på Kongsvinger og Fitness Xpress i Oslo.

  – Hårfin-salongen hjelper meg med å holde håret friskt og fint til finalen, og treningssenteret, hjelper meg med å holde meg sunn og komme i form. Jeg trener med personlig trener hos dem tre ganger i uken nå, og har vært støl i en måned nå..

  Nå fremover blir det siste innspurt før det hele avgjøres om tre uker.

  PÅ TRENING: Her trener Rødseth på treningssenteret i Oslo, som er en av sponsorene. FOTO: Privat