Odalsportalen – Misse-Martine på skitur på Langstråmyra

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Martine Rødseth kjemper om å bli Miss Universe Norway, og i helgen vendte hun hjem for å få filmhjelp og inspirasjon til årets konkurranse.

  23-åringen fra Sand i Nord-Odal er én av 50 semifinalister i årets Miss Universe Norway 2015. Men før de 15 finalistene velges ut gjenstår en presentasjonsvideo, og derfor vendte Martine Rødseth hjemover til Odalen. 

  Med strålende sol og vakre omgivelser tilbrakte Rødseth store deler av helgen på Langstråmyra i Nord-Odal sammen med filmstudent og barndomsvenn Andreas Lie Trøften.

  – Det har vært kjempe gøy å jobbe med Andreas, og han er veldig profesjonell. Jeg gikk i klasse med broren hans, så vi kjenner hverandre fra oppveksten her i Odalen. Vi var enige om at vi odølinger må samarbeide, sier hun.

  Besøksvenn hos Røde Kors

  I tillegg til skituren på Bruvoll, viser presentasjonsvideoen Rødseth i aftenkjoler på Grand Hotel i Oslo samt hennes besøk til St.Hanshaugen omsorgssenter. Her jobber hun som frivillig som besøksvenn for Røde Kors.

  – Videoen er en presentasjon av meg, om hvor jeg kommer fra og mine hobbyer. Helgen har vært veldig travel, med mye filming. Men det har vært utrolig artig, og vi har hatt god stemning på hele tida, forteller hun. 

  På vårparten blir det klart om vårt lokale håp er blant finalistene i den norske finalen.

  Les om Martine på Facebook

  Relevante lenker

  GODE ARBEIDSFORHOLD: Filmstudent ved Westerdals ACT Andreas Lie Trøften hadde gode filmforhold i Nord-Odals fortryllende natur i helgen. Her er han sammen med Fanny, hunden til Miss Universe-deltaker Martine Rødseth fra Nord-Odal.