Odalsportalen – Miss Universe Norway finalen nærmer seg

  Annonse

  Tekst: Asgeir Sektnan


  Martine Rødseth fra Nord-Odal er en av 15 finalister i Miss Universe Norway i Kragerø lørdag 28. juni. Veien fra 120 deltagere til finaleplass har både vært morsomt og krevende. Ventetiden frem til finalen brukes til forskjellige aktiviteter og trening. Vi har fått Martine til å fortelle litt om forberedelsene frem mot finalen.

  – Siden sist har jeg hatt flere photoshoots med flinke fotografer, jeg lærer meg mer om poseringer og hvordan få frem forskjellige stemninger på bilder. Selv er jeg fra før vant med å bare smile på bilder, men nå har jeg begynt å lære litt mer om forskjellige uttrykk man kan bruke og legge frem. Jeg synes det er veldig artig, og det føles som om jeg lærer noe nytt hele tiden.

  – Jeg har god kontakt med de andre finalistene, og vi hjelper hverandre mot finalen, selv om vi konkurrerer mot hverandre. Jeg og en av de andre jentene har Catwalk øvinger, hvor vi øver på å gå på høye hæler, smile og ha utstråling på scenen. Vi hjelper hverandre med å coache hverandre frem mot den store finalen.

  – Finalen skal være på Kragerø Resort siste helgen i Juni, og om man ønsker, så kan man bestille billetter og lese mer om finalen på www.nationalbeauty.no. Flere i familien min har kjøpt billetter, og det er jeg kjempe glad for. Støtte fra familien har vært og er viktig for meg

  – Den 26. April var jeg også med og arbeidet på «We love the 80 `s» konserten på Telenor Arena. Vi arbeidet i VIP-inngangen og ønsket alle velkommen. Her fikk jeg og en annen finalist også et intervju på Radio Norge.

  – I helgen så hadde vi et «Missestunt» hvor ti av finalistene møttes i Oslo, spiste lunsj sammen, og tok bilder sammen i treningsklær. Miss Universe Norway samarbeider med et klesmerke som heter Babalu Nordic, og det er viktig for konkurransen å legge vekt på at vi er friske og sunne jenter.

  Min finalistprofil kan dere se her: http://www.missuniversenorway.no/finalister2014/item/148-martine.html

  Og fint om dere får med at man kan stemme på meg via SMS ved å sende MISSU 6 til 1963. Det koster 6kr per melding, og man kan stemme ubegrenset.

  Hjemmesiden til Miss Universe Norway

  Presentasjonsvideo

  Relevante lenker

  Foto:Isabella Grindahl Sorge Foto:Isabella Grindahl Sorge Foto:Isabella Grindahl Sorge Foto:Isabella Grindahl Sorge Foto:Tom Tande Foto:Tom Tande